Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Шакота и Кузмић пред дуел са Игокеом

Кошркаши Црвене звезде мтс у понедељак 27. јануара гостују екипи Игокее у оквиру 17.кола регионалне АБА лиге.

Црвено-бели се налазе на трећем месту регионалног такмичења, док је екипа из Лакташа у последње време забележила неколико победа захваљујући којима је побегла из зоне испадања, те тренутно заузима осму позицију.

– „Очекује нас утакмица са тимом који је у серији од четири узастопне победе. У изванредној су форми, имају и лидера у тиму Американца Грина и изгледају јако добро у последње време. У овом тренутку, играју много боље него што то говори њихов пласман на табели. И у том делу су овим бодовима које су освојили у последње време, практично обезбедили опстанак и сада са искусним тимом, који је доселектиран током лиге, могу много опуштеније да размишљају и о већим циљевима. Зато је јасно да морамо максимално озбиљно да се припремимо и одиграмо ову утакмицу“, рекао је Шакота.

Тренер српског и регионалног шампиона још није сигуран на које играче ће моћи да рачуна. Подсећамо, против Барселоне због повреде и вируса није играло шест кошаркаша.

Ипак, извесно је да ће се на терену наћи Огњен Кузмић.

– „Важна утакмица за нас и то против екипе која се подигла у последњих неколико недеља и игра добро. И побеђују што је још важније. Довели су нека искусна имена, тренер Бајић одлично познаје и клуб и средину, и успео је да постави ствари на своје место и да стабилизује екипу. Са друге стране, ми морамо да играмо на победу, јер смо у зони плеј офа, и у овако напорном распореду који је за нама, али и који нам следи и на почетку фебруара свака победа је важна“, додао је Кузмић.

Повезане вести

Leave a Comment