Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Турина: Чланство у Звезди је прича о емоцијама

Предраг Турина пројект менаџер Фудбалског клуба Црвена звезда гостовање на Звездиној телевизији искористио је како би говорио о начину на који функционише чланство у нашем клубу, које су то погодности које чланови остварују, као и о акцијама које су довеле до повећања броја чланова.

У последње две године један од кључних пројеката на нивоу клуба је чланство. У децембру 2017. године наш клуб је имало 3.200 чланова. Годину дана касније забележен је велики скок на 13 хиљада чланова, док ове године Црвена звезда може се похвалити са 27 хиљада људи који поседују чланске карте нашег клуба.

Постигнут успех резултат је велике подршке свих структура у клубу. Са тим успехом отворили смо и нове просторије које служе потребама чланства у којима наши навијачи могу да изваде или продуже чланску, односно сезонску карту.Такође, на тај начин је обезбеђено да навијачи веома брзо и на једном месту могу да обаве све формалности. Новитети су такође и могућност плаћања картицама као и онлајн учлањење. На тај начин људи који живе у иностранству имају прилику да се учлане без доласка на наш стадион – рекао је Турина.

Значај припадности вољеном клубу је један од најјачих мотива.

-Чланство у Црвеној звезди је пре свега једна емотивна прича. Људи изузетно емотивно доживљавају поседовање чланске карте клуба који воле. Из тог разлога пажњу посвећујемо дизајну. Навијачи су веома поносни због чињенице да су чланови Црвене звезде и ми то морамо да наставимо да пропагирамо. Кроз чланство имамо прилику да видимо колико заправо има навијача Црвене звезде не само у Србији него и у региону и широм света.

Осврнуо се и на акције које су предузете како би се чланство подигло на виши ниво.

-Акцијама у школама допринели смо броју нових чланова у којима су учествовали и фудбалери нашег првог тима. Поред акција у школама имали смо и разне акције хуманитарног типа као што је посета школи “Антон Скала” која ради са децом са посебним потребама где смо на жељу родитеља поделили одређен број чланских карата. У току ове сезоне по први пут смо поделили и преко 50 бесплатних сезонских карата инвалидима за које су обезбеђена посебна места на истоку. Такође смо се одлучили на неколико акција које би повећале број клубова навијача не само у Србији него и у земљама региона. У следећој години нам је план да клубови навијача заживе пре свега у земљама Европске уније где је заступљена наша популација, а затим да радимо на отварању клубова навијача и преко Атлантика.

Говорио је пројект менаџер нашег клуба и о погодностима које имају наши чланови.

-Погодности поседовања чланске карте јесу учествовање у избору структуре клуба, осим тога наши чланови имају попуст у Ред Стар шопу. Поред тога одређене фирме са којима Црвена звезда сарађује обезбедиле су попусте за чланове нашег клуба. Такође само члан клуба може да купи сезонску карту. Трудимо се да из године у годину повећамо број породичних сезонске карата и на тај начин покажемо да је безбедност подигнута на највиши ниво како би родитељи без оптерећења могли да уживају са својом децом у фудбалској представи.

Доследан рад у овој области приказује се и у статистици која говори да се наш клуб по броју људи који поседују чланске карте налази на високој позицији.

Црвена звезда се налази на тридесетом месту по броју чланова у свету, што је велики успех. Број становника наше земље је много мањи када се пореди са водећим земљама Европе и света и из тог разлога је овај успех још већи – закључио је Предраг Турина.

Повезане вести

Leave a Comment