Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеТрансфериФудбал

Милојевић одлази у Турску?

Након два учешћа у европској фудбалској елити, једног Евро пролећа, две шампиоснке титуле и двоцифрене бодовне предности у актуелном шампионату Владан Милојевић напустио је кормило нашег клуба. Од момента када је његово место преузела легенда нашег клуба и српског фудбала уопште Дејан Станковић, трајала је лицитација којем јату ће се бивши тренер Црвене звезде приволети. Разноразне „проверене“ информације су се појављивале у медијима, али нити једна се није испоставила као тачна.

Међутим, изгледа да је нагађањима дошао крај…

Многобројни спортски портали данас су објавили да ће најуспешнији тренер црвено-белих у ХХI веку каријеру наставити у Турској. Чак су се помињала и имена неких клубова, а међу њима највише изгледа за Милојев потпис давана су Јени Малатијаспору, екипи које је претходног лета учествовала у квалификацијама за Лигу Европе и која је елиминисана од нашег вечитог ривала. Ипак, према последњим информацијама црно-жути нису у фокусу Владана Милојевића.

Истина је да ће Милојевић отпутовати у Истанбул на завршне преговоре који ће бити обављени у четвртак, а како се може наслутити током преговора „са друге стране стола“ наћи ће се представници Коњаспора. Коњаспор тренутно заузима 14. позицију на табели турске Супер лиге са 18 освојених бодова у 19 одиграних сусрета. Имају свега три бода више од Касимпаше који се налази у зони испадања. Од почетка 2020. године Коњаспор је у пет одиграних мечева остварила три победе, један реми и убедљив пораз пре само два дана код куће од екипе Галатасараја резултатом 0:3, а наредни сусрет одиграће у суботу 1. фебруара против Анталијаспора на гостовању.

Како се сазнаје Милојевић би требао да потпише уговор на две и по године. Први задатак би требало да буде обезбеђивање опстанка у турској фудбалској елити, а затим би руководство клуба нашем некадашњем тренеру поверило комплетно реновирање играчког кадра. У екипи из Коње наступа и некадашњи фудбалер кулског Хајдука, Новог Пазара и Партизана Марко Јевтовић.

Да ли ће до договора између Владана Милојевића и представника Коњаспора доћи, показаће дани који су пред нама.

Повезане вести

Leave a Comment