Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Само заједно и у спортском амбијенту можемо да победимо Ефес

Кошаркаше Црвене звезде мтс у петак очекује још једна велика утакмица у Евролиги, против добро познатог ривала и екипе која је у досадашњем току такмичења показачла зашто је један од фаворита да се поново нађе у финалу – Анадолу Ефеса.

Меч у „Штарк Арени“ означиће још један изузетно напоран мини циклус за црвено-беле у сваком смислу, и за играче на терену, и за клуб организационо, јер ће у распону од само 5 дана екипа Црвене звезде играти мечеве са Анадолу ЕФЕС-ом, Партизаном и Панатинаикосом.

Први изазов је свакако утакмица са екипом у којој ове године поново изванредно игра некадашњи бек Црвене звезде и велики Звездаш, Василије Мицић.

Тим који има скор 18-3, представљаће велики изазов за црвено-беле, али и велики тест за наше навијаче који су оваквим утакмицама увек знали да буду играч више.

Клуб зато позива све којима је црвено-бела боја у срцу, да направе у петак још једну атмосферу за памћење и да помогну екипи да покуша да дође до велике победе!

КК Црвена звезда подсећа да сви заједно то морамо да урадимо у спортским оквирима, у духу фер плеја, да спортски бодримо и пдржавамо тим јер је клуб само ове сезоне на име казни, због пљувања судија, бацања тврдих предмета у терен, кованица, упаљача, платио огромну суму од преко 80 хиљада евра!

Оно што је за клуб још већа брига је чињеница да ће се свака наредна казна довести клуб на ивицу суспензије и могућег одигравања утакмице пред празним трибинама уз новчану казну од више десетина хиљада евра!

КК Црвена звезда у наредна два месеца биће домаћин у Београду екипама Панатинаикоса, ЦСКА, Макабија, Арманија, Зенита… Те утакмице имаће свој смисао и сврху само ако Црвена звезда буде имала подршку са трибина иу сви заједно будемо у могућности да од тих утакмица игром, атмосфером на трибинама направимо спектакл као и много пута до сада.

Зато без обзира на дешавања на паркету, резултат, судијску грешку, будите уз црвено-беле јер само заједно можемо до победа!

 

Повезане вести

Leave a Comment