Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Терзић се извинио навијачима Црвене звезде

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић се извинио најватренијим навијачима Црвене звезде. 

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, у разговору са новинарима на припремама у Турској проговорио је и о фотографији која је уздрмала Маракану.

Наиме, Терзић је 9. јануара био у Бањалуци на прослави дана Републике Српске, где је био у друштву неколико виђенијих навијача Партизана.

Та фотографија разбеснела је Делије, које су револт изразиле кроз графите око Маракане на којима су Терзића окарактерисали речима „јањичар“, а касније су му на кошаркашкој утакмици Звезда – Алба прозивали и скандирали „Терзићу Гробаре, издао си Делије“.

Терзић се сада коначно огласио поводом тога:

Било је прича око мог потенцијалног одласка пре те фамозне фотографије, жао ми је што је дошло до слике која је изазвала неспоразум између мене и наших навијача. Ја сам био у Бањалуци на позив председника Републике Српске. Те две особе са слике су случајно селе за мој сто. Искористио бих прилику да се извиним свим навијачима Звезде и Делијама. Надам се да у будућности неће доћи до оваквих неспоразума. Знам да су се многи понадали да иде Терзић, поготово ови из Партизана, а ови нека виде како ће да се боре и са мном и са Звездом – рекао је Терзић.

Повезане вести

2 comments

dusan јан 30, 2020 at 21:22

meni je svejedno sa kim ti sedis. mene interesuje drugo – kako je moguce da ste nakupili ovoliko poluigraca i da imas obraza da pricas o bilo cemu? mi posle lige sampiona nemamo igraca koji kosta 5 miliona! za jovancica madjari nude 500 hiljada, kapiten odlazi za 2 miliona. gledam juce onog tomanea, garsiju, vukanovica, da ne nabrajam. da li ste normalni? 50 igraca pod ugovorima, nijedan nema pojma. mars iz zvezde.

Reply
CASA BEZ DNA јан 30, 2020 at 15:07

sve je to slucajno…. i ti slucajno nisi u zatvoru nego u zvezdi…. takodje slucajno niko ziv ne govori o parama od lige samoiona i evrope…..

Reply

Leave a Comment