Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Бугарски окупио пионире

Пионири Црвене звезде, дечаци рођени 2005. године окупили су се на теренима наше Омладинске школе и започели са радом и припремама за пролећни део сезоне. Срђан Бугарски је на првом тренингу на располагању имао 21 фудбалера.

Пионирска селекција Црвене звезде се окупила по први пут у 2020. години. Ведри, насмејани, али при хладном времену у касним поподневним часовима, наши бисери, помно су слушали команде Срђана Бугарског. Од самог старта постављен је висок интензитет тренинга, а дечаци су показали да су се ужелели фудбала. Наши пионири су јесењи део сезоне завршили на трећем месту са 27 освојених бодова, али амбиције су високе пред наставак такмичења:

Очекивања за наставак сезоне су да испунимо захтеве клуба и будемо на највишем нивоу. У протеклих шест месеци одрадили смо добар посао, задовољни смо учињеним, деца су доста напредовала за веома кратак период. Наставак сезоне биће прилика да додатно појачамо рад и пружимо деци прилику да се развијају на најбољи могући начин. Одрадили смо анализу учинка екипе у претходних шест месеци и установили ствари на којима треба додатно да радимо. Циљ нам је да играче индивидуално развијемо што је више могуће. Очекују нас припреме на које путујемо 10. фебруара у Анкаран, тамо ћемо одиграти две или три утакмице са иностраним екипама. Након тога настављамо са радом у Београду и потрудићемо се да искористимо период у ком деца не иду у школу, како бисмо неким данима радили и два пута дневно. Првенство нам креће 22. марта, што је сасвим довољно времена да се у потпуности припремимо за наставак сезоне. Промена у тиму није било, изузев доласка нападача Ракића од којег очекујемо да ће се врло брзо уклопити у наш систем рада – закључио је Срђан Бугарски.

Бугарски је на првом тренингу могао да рачуна на следеће фудбалере: Иван Лаиновић, Стефан Пјановић, Коста Недељковић, Андрија Димески, Петар Радовић, Давид Ђурић, Дарис Каришик, Огњен Ергарац, Немања Гуша, Огњен Крајновић, Петар Сукачев, Алекса Поповић, Матеја Суботић, Јован Светозаревић, Новак Гојков, Недељко Чоаџија, Урош Петровић, Никола Јовановски, Андреј Шкобаљ, Стефан Видаковић и Радован Ракић.

Пионири ће тренирати у Србији до 10. фебруара након чега одлазе у Анкаран на седмодневне припреме где ће одиграти неколико контролних утакмица.

Повезане вести

Leave a Comment