Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Саного повредио бутни мишић

Питање је да ли ће једино појачање Црвене звезде у зимском прелазном року Секу Саного дебитовати на припремама у Турској. Већ на другом тренингу бивши члан Јанг Бојса добио је ударац у мишић, тако да га чека пауза.

На Маракани не паниче, али помирили су се са чињеницом да снажни задњи везни вероватно неће дебитовати током боравка у Белеку. Према последњим проценама Саного ће бити ван такмичараског ритма од седам до десет дана.

Бивши репрезентативац Обале Слоноваче дошао је као жеља спортског сектора на челу са Дејаном Станковићем.
Не верујем да ће Станковић имати више жеља. Свестан је и он да је ово прави тренутак да се клинци гурну у ватру”, поручио је Звездан Терзић, генерални директор клуба.

Звезда следећи меч игра у суботу са Лудогорецом, затим следи Цеље дан касније, а пред крај припрема у Турској на мегдан ће истрчати Дунајска Стреда и Актобе.

Повезане вести

3 comments

Dragan јан 31, 2020 at 18:42

Klasična priča… Došao VELIKI igrač koji je 6 meseci trazio klub i za to vreme nije odigrao nijednu utakmucu, a da li je trenirao i gde – sam Bog zna… I normalno došao nespreman i sa verovatno već postojećom povredom…. I igrac je koga „treba sačekati“, je li… Odpririlike godinu dana…. Ak kad prođe ta godina „ima, da kida“… Serija u režiji Terzića „Kako navijače pravimo budalama“ se nastavlja…

Reply
OKNARB јан 30, 2020 at 17:11

који је ово случај да нам сеиграч у зимском прелазном року повриједи,а тек што је стигао .мислим да је четврти пеи пут.има ли шамсе да у финишу прелазног рока ипак нас неко појача?“““““““““““““““““““

Reply
Dejo јан 30, 2020 at 16:10

Sranje totalno u vezi Sanoga a bas sam ocekivao da ce igrat na jednu od prijateljskih utakmica nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment