Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Борјан: „Клинци су се одлично уклопили“

Капитен Црвене звезде Милан Борјан, после победе над екипом Лудогореца (1:0), истакао је да је цео тим одиграо феноменалну утакмицу, како у дефанзиви тако и у нападу. Такође, Звездина хоботница је похвалила младе играче који из утакмице у утакмицу све боље играју и није крио да верује у њих.

Веома битна победа за нас. Још су ноге уморне, али дефанзивно смо одиграли феноменално. Играчи Лудогореца су створили тек три шансе за целу утакмицу, а то ме много радује. И у нападу смо били веома добри, имали смо и тај пенал, али најбитнија је победа јер нам доноси доста самопоуздања и мислим да треба само овако да наставимо. Све што је стручни штаб тражио од нас ми смо претворили у дело. Нису нам створили ниједну прилику у првом полувремену, касније нас је у другом делу стигао и умор. Има још доста до почетка првенства и биће то како смо и замислили – нагласио је Борјан.

Често можемо чути како Звездина хоботница разговара са својим саиграчима током утакмице и дели савете како би екипа изгледала што боље.

– За голмана је свака утакмица тешка. Увек комуницирам са саиграчима и мислим да је то важан сегмент. Нисмо примили гол што је најбитније, а тако треба и да се настави. Битно је да разговорамо јер се тако допуњујемо, како би тим изгледао што боље на терену. Честитао сам и противничком голману на одбрањеном пеналу, познајемо се од раније и мислим да је добар голман. Много мојих саиграча је тамо, они су шест година заједно, искусна екипа која игра модеран фудбал. Међутим, данас смо показали да смо бољи и то треба да нас радује.

Као капитен и један од најискуснијих играча у тиму, наш први голман је изузетно срећан како млади фудбалери показују своје умеће.

Веома сам задовољан како су се момци уклопили у тим. Црвена звезда је одувек имала одличну Омладинску школу и сваке године избацује све више талентованих играча. Тренирају феноменално, и сада је на њима да се даље показују. Сјајно су одиграли све четири утакмице, све је на њима. Добиће шансу да покажу колико знају на терену, а стварно знају много и желим им сву срећу у наставку. Верујем у њих – закључио је капитен Црвене звезде, Милан Борјан.

The post Борјан: Клинци су се одлично уклопили appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment