Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Звезда одбила 2.000.000 евра за Боаћија

Како преноси портал „mondo.rs“ руководство нашег фудбалког клуба је недавно добило понуду за Ричмонда Боаћија која је без већих размишљања одбијена.

Познато је да Црвена звезда жели да прода Ричмонда Боаћија, међутим, како време одмиче, понуда је све мање, а поједини клубови покушавају то да искористе.
Тако је турска Анталија пре десетак дана покушала да добије голгетера из Гане „испод цене“.

Понудили су 2.000.000 евра, што је Звезда без много размишљања одбила.
Прелазни рок у већини западноевропских земања је истекао, али и даље постоје тржишта на којима би црвено-бели могли да зараде жељени новац.
Попут Истока, где је Боаћи већ био, али се и брзо вратио. После само шест месеци у Ђангсу Сунингу…

Повезане вести

3 comments

nele феб 1, 2020 at 23:15

A isto tako smo bez razmisljanja prihvatili prodaju Marina za jos manju sumu od 2 miliona! A on je svakako bio vazniji za Zvezdu od Boacija! Za mene je to vrlo neshvatljiv potez Uprave. Naravno, oni kazu da su ga morali prodati po toj nizoj ceni jer je Marin vec mator igrac. Pa nema bas sto godina! Jako cudni i rezoni i opravdanja.

Reply
Dragan феб 2, 2020 at 00:41

Pa, ne misliš valjda, da je istina.??? To su sve Terzine izmišljotine i nekih portala… Serija u režiji Terzića „Kako lako pravim navijače budalama“ se nastavlja…

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 1, 2020 at 22:16

kamo srece da daju 2mil..treba odmah da ga daju..i svakog prodati bud zasta i dovesto 4-5 extra igraca..ovaj tim je najgori u istoriji kluba

Reply

Leave a Comment