Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Успешан и други дан Првенства Србије у дворани за црвено-беле

Другог дана Првенства Србије за сениоре/ке у дворани ателтичари АК Црвена звезда постизали су личне и овосезонске резултате.

На самом почетку такмичења, Ања Лукић истрчала је нови лични рекорд на 60 метара препоне 8.28 секунди, само осам стотинки од државног рекорда.

– После много трка око 8.35, успела сам да спустим резултат испод 8.30 чиме сам презадовољна. У наредних неколико такмичења, првенствено на Балканијади која ме очекује и пар митинга након ње, очекујем још бољи резултат – рекла је Лукићева.

Прво место у другој спринтерској дисциплини за даме, Милана Тирнанић тријумфовала је на 200 метара са личним рекордом од 24.46 секунди.

– Прилично сам била исцрпљена од претходног дана такмичења, али знајући да то не мора бити лош индикатор за предстојећу трку, уз добре противнице и добру тактику коју ми је тренер Невен Ранић саветовао, био је очекиван лични рекорд – истакла је Милана.

Катарина Милосављевић постала је првакиња Србије у дворани на 3000 метара резултатом 10:14.47 минута.

Одличан наступ имао је и Страхиња Јованчевић који је скочио 7.92 метара до нове титуле државног првака.

– Добро сам се осећао данас, први пут из пуног залета сам скакао, тако да сам управо и због тога правио грешке у трчању. Када све дође на своје место, мислим да ће бити мање преступа и још дужих скокова – рекао је Страхиња.

Чланице женске штафете 4×400 метара у саставу Весовић Тамара, Живић Милица, Голубовић Милица и Јапунџић Тијана освојиле су злато са 4:05.17 минута.

У мушкој конкуренцији у штафети 4×400 метара Звезда2 је била боља од Звезде1. Тим који су чинили Тресовић Миодраг, Росић Драган, Ковачевић Никола и Радојковић Милош истрчали су 3:25.13 и победили за секунду и шест стотинки Звезду1 – Сегреја Савића, Марка Возаба, Ивана Марковића и Милоша Марковића.

Погледајте остале незваничне резултате Првенства Србије у дворани.

НЕЗВАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ – ПС дворана С (1)

The post Успешан и други дан Првенства Србије у дворани за црвено-беле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment