Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Шевченко подржао Звезду и Станковића

Селектор Украјине Андриј Шевченко на јутрошњем тренингу изненадио је фудбалере Црвене звезде и пријатеља, тренера Дејана Станковића, дајући им пуну подршку за наставак сезоне и пожелевши им да остваре своје циљеве.

 

Јутрошњи тренинг, први од два данашња текао је по неком устаљеном плану и програму све до половине кад је тренер Дејан Станковић на терен увео драгог госта – Андрија Шевченка. Селектор Украјине и Станковићев пријатељ из времена док су „ратовали“ у Милану, обратио се играчима нашег клуба и пожелео им све најбоље у наставку сезоне са жељом да освоје све трофеје.

Тренинг је био комбинација кондиционог и техничко-тактичког рада. Активацију је кондициони тренер Федерико Панонћини одрадио у фитнес центру хотела „Регнум“, да би фудбалери, који су у понедељак имали заслужен једини слободан дан, одрадили су већ уобичајено загревање, а затим вишекружне вежбе уз коришћење растегљивих трака, препона, чуњева. И то све уз комбинацију истрчавања деоница у више сесија. Милан Гајић и Алекса Вукановић радили су одвојено од групе због лакших повреда које су задобили на утакмици против словеначког Цеља.

У другом делу тренинга, играло се на скраћеном терену по захтевима стручног штаба. У јаком ритму, било је добрих акција, дриблинга, голова, успешних одбрана

Повезане вести

Leave a Comment