Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Мркела о одласцима, доласцима, Бену и актуелном тренутку

Спортски директор Црвене звезде Митрар Мркела изјавио је да клуб ради на одласку двојице фудбалера, да ће се о здравственом стању Секу Санога све за неколико дана, као и да би жело да Ел Фарду Бен остане, али да је препрека новац који тражи.

– У случају да неко оде, биће долазака – рекао је Мркела и додао да су у току разговори са Беном и да се у клубу надају да ће бити завршени Беновим останком.

– Постоји обострана заинтересованост да се уговор потпише, тренутно је размимоилажење у томе што Бен тражи већу плату од оне кују му је Звезда понудила. Разговараћемо даље, и надам се договорити – рекао је Мркела.

На питање да ли ће имати минутажу ако не продужи уговор, Мркела подсећа да је Звезда пре годину и по дана показала да се према играчима не односи на тај начин, већ по потребама Црвене звезде.

– Видели сте то на примерима Доналда и Ле Талека – додао је Мркела.

Како додаје, Бен је оправдао улагање, играо је одлично и понашао се професионално.

– Волео бих да остане у Звезди ако треба и до краја своје каријере, јер је сјајан играч и човек – рекао је Мркела и поновио и да и Бен исто жели.

Мркела каже да се ових дана очекују резултати магнетне резонанце која ће тачно речи колико је озбиљна повреда Санога, који је планиран да буде важна карика у тиму.

– Саного је добио јак ударац и вратио се у Београд где ће наставити лечење и рад са кондиционим тренером. Степен повреде знаћемо када спласне хематом – рекао је Мркела.

На питање да ли тренер Дејан Станковић има још неку жељу осим Санога каже да увек постоје промене када дође нови тренер.

– Станковић има своје жеље, али није све могуће спровести још у овом прелазном року. Радимо и трудимо се, ту је тек 20 дана. Играчи су добили огроман број информација и усвајају их. Мислим да је прво полувреме против Лудогореца оно чему се тежи и како би Звезда требало да изгледа.

Мркела истиче да су млади играчи оставили јак утисак на њега и да су направили огроман напредак у последњих шест месеци.

– Николић је и летос био планиран за већу минутажу, али се нажалост повредио. Сложио бих се са Звезданом Терзићем да су они у овом тренутку наши најбољи играчи, бар на прирпемама – рекао је спротски директор Звезде.

Према његовим речима, током зиме је било понуда и за Милана Павкова и за Ричмонда Боаћија, али оне нису задовољиле очекивања клуба.

Повезане вести

6 comments

Loooka феб 4, 2020 at 22:05

P.S. Ako je tako kako pričate za Bena, sačuvate ga i fino penzionišete, pa onda poštena obuka za skauta i šalji ga u inostranstvo da lovi i dovodi u omladince i Grafičar mlade talente koji mizeriju koštaju, neka svakog trećeg ubode eto velikog obrta para ali i pogotka u kombinaciji sa našom djecom! Naravno, ne može ako npr. baš on ne bi želio to da radi ali može se sigurno neko i takav naći i naučiti! Pa tako rade skoro svi klubovi kojima je prodaja osnovni prihod i pokazalo se kao najbolje rješenje, ali jok kod nas, pa mi nemamo krštenog skauta, nemamo ni S od tog pojma! MRDNITE MALO, POSTAVITE NOVE STANDARDE A NE DA NAM SE SVAKO SMIJE POČEVŠI OD NAVIJAČA HADERSFILDA!

Reply
Loooka феб 4, 2020 at 21:47

A što nam ne kažeš kolika je zapravo ta razlika zbog koje se još uvijek niste dogovorili sa Benom? 100 ili 200 hiljada, neki bonusi? Kao sad se ima rezon za trošenje, nema rasipanja, Bože mili, a kad treba grunuti silne pare kao za neprovjerene ispušene muštikle i istima dati platurine, tu nema frke? Ta razlika između VAŠE ponude i Benovog POTRAŽIVANJA je brat bratu slična svakom talu što ste do sad imali, ili čak manja. O ČEMU PRIČAŠ KRALJU, DOKTORE OVE IGRE? Đe su silne pare i kad ćeš da odgovaraš za “gomilu nelogičnih poteza“ koji nemaju veze sa ljubavi prema klubu? Kako ide priprema papira za novi kredit?

Reply
Dejo феб 4, 2020 at 21:04

Vrijeme je da Terzic i ti Mrkela idete iz Crvene Zvezde ocemo Jugovica na celo Crvene Zvezde zajedno sa Piksijem i Pancevim takvu novu upravu Crvene Zvezde naravno da ostane moj imenjak trener Crvene Zvezde Deki Stankovic ako ne moze vec Privatizacija Crvene Zvezde a to bi bilo najbolje resenje za Crvenu Zvezdu

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2020 at 18:00

lopino jedna..da si covek rekao bi da ste doveli 30 taraba da bi se talili..ocigledno je da ni jedan nije za beogradsku zonu–sram vas bilo nabili ste 30 igraca sa velikim platama ..umesto da ste doveli kao normalan klub 2-3 extra igraca za iste pare vi ste doveli 10 bukve..bitange jedne

Reply
OKNARB феб 4, 2020 at 13:55

дОВЕО БИ ЂУРИЧИЋА,КРУНИЋА И БИРМАНЧЕВИЋА

Reply
Veteran Sever феб 4, 2020 at 13:37

Deki Stankovic zeleo Sanogu!!?? Mrkeli porastao nos koliko laze! Mislim da Deki nije ni cuo za ovog debila Sanogu, koji 7 meseci nije imao klub, niti je izgleda trenirao, pa se povredio na prvom treningu prilikom ZAGREVANJA! Manite nas vise tih menadzerskih igraca koji sluze da se laznim transferima isisaju pare iz Zvezde!!!! Dosta bre vise!!!

Reply

Leave a Comment