Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Борјан: „Звезда ће наставити да прави велике ствари“

Капитен Црвене звезде Милан Борјан изузетно је задовољан припремама и формом екипе пред наставак сезоне уверен да ће у мају поново обрадовати навијаче.

Капитенска трака је од 2020. на Борјановој руци.

Велика је част бити капитен овако великог клуба и носити траку. Надам се да ћу предводити тим до дупле круне. Био сам пресрећан и то је велика привилегија. На неки начин сам и очекивао тако нешто – поносан је Борјан.

Припремни период је завршен, остало је гланцање форме.

Велики посао смо одрадили, припремили се на физичком плану за све оно што нас очекује. Имали смо пет провера, свака нам је донела нешто позитивно и некако сам све уверенији да би и ова нова ера са Дејаном Станковићем могла бити успешна као и она претходна са Милојевићем. Мислим да само треба имати ту жељу и веру у све што радимо. Као што Мистер каже, треба веровати у све што је он донео. Ако верујемо, то ће и да се покаже на терену. Ја да не верујем, не бих био овде. Верујем да ће Звезда и ове године да направи велике ствари.

До пролећне премијере против Чукаричког остало је још нешто више од недељу дана. Капитен нашег тима сматра да ће се у мају дотићи зацртани циљеви.

Желим и да као капитен Црвене звезде подижем трофеје, то је један од разлога зашто ми се није ишло у иностранство. Једва чекам да сезона почне, да чујем тај навијачки хук и да кренемо у одбрану титуле. Како је и Станковић рекао, улазимо у трку као да немамо 11 бодова предности. Морамо да потврдимо класу и покажемо зашто смо број један – истиче капитен нашег тима.

The post Борјан: Звезда ће наставити да прави велике ствари appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment