Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Рикановић повереник месеца

Одлуком Фудбалског клуба Црвена звезда, због изузетног рада Перо Рикановић из Брчког је изабран за повереника месеца јануара.

Поштовани звездаши, Фудбалски клуб Црвена звезда из дана у дан постаје богатији за десетине нових чланова, па се тренутно можемо похвалити импозантним бројем од тачно 27,440 чланова. У овом прогресивном расту, поред нашег тима у Сервису за чланство, посебно место заузимају и наши повереници. Они својим свакодневним залагањем и безграничном љубављу према клубу вредно раде на проширењу Звездине породице.

У претходној 2019. години изабран је по први пут “Повереник године” и то је заслужено Бранислав Рупар из Требиња. Такође, донета је одлука да се сваког месеца бира повереник месеца, а на крају сваке године традиционално и повереник године.

Одлуком Фудбалског клуба Црвена звезда, дана 10.02.2020. за повереника месеца јануара изабран је Перо Рикановић из Брчког који се својим изузетним способностима и посвећеношћу издвојио као најактивнији у јануару и коме следи заслужена награда од стране клуба.

Напомињемо да сем учлањења у наш клуб, КН Брчко је организовао помоћ за шест породица током божићних празника, поделио 50 пакетића за децу око Нове године, а учествовали су и у хуманитарној акцији за потребе лечења Предрага Шарића.

Уз благослов епископа зворничко-тузланског господина Фотија и архимандрита манастира “Свети Архангели” у Призрену, оца Михајла Тошића, 27. фебруара 2020. у Брчком се организује хуманитарно вече за обнову поменутог манастира у Призрену. Све ове акције јасно указују да награда иде у праве руке.

Честитамо Пери Рикановићу и КН Брчко!!!

Сервис за чланство ФК Црвена звезда

The post Рикановић повереник месеца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment