Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Ђорђевић: „Бог нас је наградио“

Омладинци Црвене звезде су изборили пласман у осмину финала Лиге шампиона за младе савладавши Шериф после бољег извођења једанаестераца (4:2), након што је у регуларном делу игре било 0:0. Најпоноснији због успеха наших талената био је њихов тренер – Славољуб Ђорђевић.

Пенали су лутрија, али деца су заслужила пролаз даље и Бог нас је наградио. У условима под којим играли, како смо путовали, са гомилом проблема, успели смо да прођемо. Јутрос се и Пиплица разболео, имали смо мали фонд играча, али смо дошли, одиграли храбро, нисмо стајали током читавог меча и морали смо да будемо награђени. Играчи померају границе и ово је њихова ноћ. Рекао сам им и пре пенал серије да им честитам на свему и да им ништа не замерам све и да нисмо прошли.

Ђорђевић истиче да се заједно са играчима договорио око тога ко ће да изводи ударце са беле тачке.

Питао сам их ко хоће да шутира и сви су дигли руке. То говори о њиховом карактеру и храбрости. На крају сам се одлучио за извођаче. Ми смо изашли да победимо у регуларном делу, али када имате само један меч, онда морате да вежбате пенале. Јуче смо после тренинга остали и шутирали. Стојим при томе да су пенали срећа, али срећа прати храбре. Најсрећнији сам због њих, заслужили су све ово – подвукао је Ђорђевић.

Наше омладинце већ у петак од 13 часова очекује жреб за осмину финала, као и генерално за наставак такмичења у Лиги шампиона.

The post Ђорђевић: Бог нас је наградио appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment