Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Савић: „Победа идеалан поклон за рођендан“

Дефанзивац нашег омладинског тима Никола Савић, који је одиграо феноменалну партију против Шерифа, данас је имао два разлога за славље. Он је остварио пласман са Црвеном звездом у осмину финала Лиге шампиона за младе и на најлепши начин прославио 19. рођендан.

Ово је најлепши поклон који сам могао да добијем, али морам да будем искрен и кажем да сам очекивао све ово. Била је тешка утакмица, али били смо доста бољи тим. Могли смо и у 90 минута да решимо питање победника, међутим, нисмо искористили неколико прилика. Имали су мало среће, али на крају се све добро завршило по нас – каже Савић.

Талентовани дефанзивац је током претходне године имао великих проблема са повредама. Након две повреде колена, штопер је пре почетка припрема оперисао слепо црево, али се невероватно брзо вратио тренинзима и одушевио све у клубу.

Разлог више за славље ми је и то што су проблеми са коленима и слепим цревом прошлост. Надам се да сам испунио очекивања и захтеве стручног штаба. Победу посвећујем целој екипи. Заслужили смо ово – рекао је Савић, момак који је данас напунио 19 година, а на рођенданској прослави у хотелу добио је торту.

The post Савић: Победа идеалан поклон за рођендан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment