Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеПрипремеТрансфериФудбал

Дејан Станковић отписао још једног странца

Како преноси портал „hotsport.rs“ тренер Црвене звезде Дејан Станковић на пролеће неће рачунати на још једног фудбалера који је претходног лета стигао на стадион „Рајко Митић“.

Две фазе припрема, плус седам дана у Београду било је довољно време да Дејан Станковић одабере адуте за други део сезоне, а све је почело да се кристалише на Кипру. Тако је нови тренер шампиона Србије преломио да ће напад предвидити Ричмонд Боаћи као прва опција и да је уз њега “изабран” Милан Павков као друга опција. Португалац Томане није у плановима тренера.

Клуб је покушао да пронађе решење, али Томане према неким најавама није желео у Хекен и сада се покушава проналажење ангажмана у Кину, мада је тамо до даљег фудбал у другом плану збоиг епидемије коронавируса. Постоји и нека опција из Јапана у виду позајмице, а ако се сложе коцкице растанак је могућ до краја месеца.

Томане је у дресу Црвене звезде одиграо 18 утакмица и постигао је пет голова уз три асистенције. У одлучујућем мечу Лиге шампиона у Пиреју промашио је пенал, који је касније црвено-беле коштао пласмана у Лигу Европе.

Прошлог лета Црвена звезда је као појачања из иностранства довела Матеа Гарсију, Хосеа Кањаса, Томанеа, Жандера и Раџива Ван ла Пару, а на пролеће ће у тиму остати само Аргентинац.

Повезане вести

6 comments

Dejo феб 13, 2020 at 23:42

Moj imenace i treneru Crvene Zvezde Deki Stankovicu igraj sa dva spica bilo da igra Crvena Zvezda u gostima ili kuci nebitno

Reply
Loooka феб 13, 2020 at 12:43

Ono kad dođe Deki Stanković (sa svojim štabom al nebitno) i za samo jedne pripreme obesmisli cijeli prethodni ljetnji prelazni rok…

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 13, 2020 at 12:50

tako je..otpisao bi on jos ali bi skroz ponizio doktora terzu i potrcka mrkelu..vidi i on da su to sve ispusene lule i zato forsira mlade

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 13, 2020 at 11:07

i to je pametan potez..sve promasaji teski a terzin dzep sve puniji..e moji zvezdasi

Reply
Hadži Dragan NBG феб 13, 2020 at 12:42

Dobro smo i igrali Ligu šampiona sa ovim krševima i sa onakvom dekadentnom taktikom našeg dragog Miloja. A Terzu i Mrkelu treba oterati da nemaju više prilaz Marakani, koliko li su se novca utalili od trange frange kombinacija.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 13, 2020 at 18:46

racunaj dali smo 7mil za navodna pojacanja a ta pojacanja nisu bili ni za seosku ligu

Reply

Leave a Comment