Moja Crvena Zvezda
Најновије

Тошић: „Нема више топло-хладно“

Душко Тошић могао би и требао да буде један од ослонаца игре Црвене звезде на пролеће. Снажни дефанзивац ће по свему судећи играти на позицији левог штопера и сигурно је да ће Црвеној звезди бити од велике користи. Како сам каже, осећа се као да није ни одлазио из овее екипе Црвене звезде јер, између осталог, и сваку њихову утакмицу из јесењег дела сезоне доживљава као своју иако је није играо.

Сада га очекује улога левог штопера у тиму црвено-белих, што му је Просинечки и рекао.

– Разговарао сам са шефом и рекао ми је да ће ме користити на позицији левог штопера. Истина је да ја волим да играм на позицији левог бека, али шта да се ради. Професионалац сам и основни ми је задатак да испуњавам замисли стручног штаба. Морам да се концентришем и да дам 100 одсто својих могућности на позицији штопера јер то је потреба клуба. Нема ту много приче. У интересу ми је да играм што боље и да екипа побеђује. Једино ме то занима – каже Тошић.

Тиме ће и конкуренција на месту левог бека бити нешто мања, јер остају Петковић и Младеновић, два такође одлична играча.

– Петка и Младеновића сам затекао кад сам се вратио. Ради се о сјајним фудбалерима који могу много да помогну игри Црвене звезде. Њих двојица су замишљени за позицију левог бека док сам ја на штоперу. У сваком случају имаћемо одличну конкуренцију на свакој позицији у тиму.

Припреме у Будви су малтене готове и Тошић каже да стручни штаб максимално користи чињеницу да је зимска пауза два и по месеца.

– Мислим да имамо баш доста времена за припреме и да се то види и у нашем раду. Радаковић је унео новине у тренинге и очекујем да се добро припремимо за старт шампионата. Екипа је много боља него што је била. То је моје мишљење. Новајлије су заиста освежење и по квалитету и по жељи да се наметну. Изузетно је важно што смо сви ту од првог дана, од 10. јануара и што ћемо у наставак сезоне ући уиграни – јасан је Душко Тошић.

Тошић истиче да ће екипа много мање причати, а много више радити на пролеће.

– Јесен је била јако лоша. Тога је свестан сваки играч. Сви имамо грижу савести за оно што смо урадили клубу и навијачима јесенас. Што смо дозволили такву полусезону. Сигуран сам да ћемо тај утисак поправити на пролеће. Све је усмерено ка томе. Енергију коју имамо морамо пренети на терен, то је основа успеха. Пред нама су 2 и по месеца фудбала који ће бити наша реалност. Требају нам добре игре у континуитету, без падова. Доста је било игре по систему топло-хладно. То морамо прекинути и читаво пролеће ићи корак по корак.

Повезане вести

8 comments

collonelo јан 28, 2012 at 20:49

Sta se desava sa sajtom ?? 😀

Reply
Žile јан 28, 2012 at 18:34

Zasto Petkovica ne proba na stoperu,Tosic je bolji bek od njega(brzi,prodorniji),a cini mi se da je Petkovic odgovorniji pozadi od njega i da bi bolje odigrao stopera.

Reply
Aleksandar јан 28, 2012 at 16:48

E ako ce on da igra stopera nek nam je sa srecom. Svi znaju a zna i Prosinecki da to nije pravo resenje ali on izgleda mora da igra.

Reply
Rastko јан 28, 2012 at 16:47

jao kako sam se pogubio zbog ovih slika… inace, tosic ce sigurno igrati stopera, a to mi se nikako ne svidja, i nadam se da ce se to promeniti

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) јан 28, 2012 at 16:21

E Dusko Dusko,da si ostao za jesenju polusezonu sada bi bili u plusu a ne u rekordnom minusu!Ostavio si na na Relji pa otuda i ne cude lose igre jer smo prakticno igrali bez levog beka do pred kraj sezone kada se Petko spremio,a u napadu isto bez centarfora s obizrom da AK kao da je duh!Sada smo sigurno puno jaci,a vi to dokazite na terenu.Napred Zvezdo

Reply
Mile јан 28, 2012 at 16:16

Kakva je ovo zajebancija sa slikama prirode, da li smo mi na sajtu nacionalne geografije ili podrske nasoj zvezdi???

Reply
Драган јан 28, 2012 at 16:17

Погледај обавештење на врху екрана.

Reply
sasa јан 28, 2012 at 15:44

Vidim vecina vas govori manje prica,vise rada..Ljudi to su fudbaleri CRVENE ZVEZDE na svakom metru ih zaustavljaju novinari,fotografi normalno je da pricaju,al problem je sta pricaju.Kad se setim samo Kaludjera :/

Reply

Leave a Comment