Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда озваничила ново појачање!

Амерички плејмејкер Калин Лукас ново је појачање КК Црвена звезда мтс!

Искусни Американац који има 30 година, висок је 185 центиметара и основна позиција у тиму му је организатор игре.

Лукас, родом из Детроита и некадашњи играч Мичиген Стејт Колеџа као и НБА екипе Детроит Пистонс, потписао је уговор са црвено-белима до краја сезоне и међународних такмичења у којима учествује наш клуб у такмичарској сезони 2019-2020.

Лукас је после колеџ каријере, прве професионалне године провео у Европи играјући за Олимпијакос и турски Банвит, а онда кроз Г лигу тражио своје место у НБА лиги. Након сезоне у Мемфис Гризлисима, играо је и за екипу Хапоела из Јерусалима, а прошлу сезону провео је и екипи Пистонса као и њихове екипе из Г лиге Гранд Рапидс.

У том тиму имао је врло запажену улогу са преко 21.поеном и скоро 6 асистенција по утакмици. Одликује га изванредан преглед игре, брзина и бројне асистенције. У екипи Црвене звезде имаће примарну улогу организатора игре са Лорензом Брауном у наставку АБА и Евролиге.

КК Црвена звезда жели добродошлицу Лукасу у наш клуб и жели му пуно успеха у најважнијим утакмицама које црвено-белима предстоје!

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC феб 15, 2020 at 13:17

AJMO BRACO DA SE SKUPIMO i PODRZIMO NASU ZVEZDU IZ SVE SNAGE,MUKA MI VISE DA SLUSAM O groblju,KAKO SU ONI NAJBOLJI,KAKO IMAJU NAJBOLJE NAVIJACE.NEMATE VI NISTA,AKO NEUDJU U EVRO LIGU NEMA IH VISE,A NECU UCI,I DALJE TVRDIM MNOGO SMO BOLJI.SAMO DA SE MI UOZBILJIMO.LAKO JE IGRATI PROTIV TRENTA.DACKE.TOFASA I TAKVIH SLICNI,ODIGRRALI JEDNOM TRI UTAKMICE ZA SEDAM DANA I KUKAJU KAKO SU UMORNI,ODRACEMO VAS KAD DODJE VREME

Reply

Leave a Comment