Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Црвено-беле дочекују Спарк

Услед репрезентативних обавеза играчица београдског Спарка, за стонотенисерке Црвене звезде викенд који је за нама био је слободан. Ипак, неће се дуго чекати за наставак борбе за пласман у елитни ранг српског женског стоног тениса.

Дуел 12. кола Прве лиге Србије за стонотенисерке између Црвене звезде и Спарка одиграће се у среду 19. фебруара са почетком од 15 часова. Црвено-беле девојке тренутно са скором од осам победа и три пораза и 19 освојених бодова заузимају трећу позицију на прволигашкој табели и евентуалним тријумфом у предстојећем сусрету изједначили би се на другој позицији на новосадским Флипом.

У првом делу шампионата две екипе су одиграле веома занимљив меч који је на крају након велике борбе припао црвено-белим девојкама. Стонотенисерке Спарка су на том мечу победама катарине Бањац и Ане Стевановић повеле са 2:0, да би Марија Стајић и Неда Кандић успеле да донесу поравнање резултата. Ема Поповић је успела да ривалу донесе нову предност, али је на сцену ступила Марија Стајић која је својим другим поеном донела ново изједначење – 3:3, па је остало да дублови одлуче о победнику. Црвено-бели дубл у саставу Неда Кандић – Марија Стајић остварио је максималан тријумф 3:0 (11:9, 11:9, 11:2) и тиме нашој екипи донео веома важан тријумф.

Јасно је да се и овога пута може очекивати веома занимљив и неизвестан дуел градских ривала. Због тога било би лепо да сви који желе и могу дођу у дворану на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ и подрже наше стонотенисерке да остваре тријумф којим би још један корак биле ближе остварењу циља – повратка у елиту српског женског стоног тениса.

– Прва лига Србије за стонотенисерке, 12. коло:
СТК Црвена звезда : СТК Спарк
Дворана: Дворана на западној трибини стадиона „Рајко Митић“
Датум: Среда, 19. фебруар
Почетак: 15 часова

(фото: СТК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment