Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Млађи кадети се припремају у Анкарану

Изабраници Владе Вучића ће се за наставак сезоне и нове такмичарске изазове спремати у Анкарану у оквиру седмодневних припрема.

Млађи кадети Црвене звезде су пружали сјајне партије током јесени, иако су били далеко најмлађа екипа у лиги. Окосницу тима чинили су дечаци рођени 2005. године, момци који су прерасли пионирски узраст и добили прекоманду у старију селекцију. Тиме се још једном показало да је Омладинској школи Црвене звезде приоритет развој фудбалера, а не остваривање резултата по сваку цену.

Дечаци које са клупе предводи Влада Вучић се налазе на трећем месту на табели, али имају изгледне шансе да током пролећа поправе пласман. Први такмичарски изазов их чека почетком марта, када ће у оквиру 16. кола Лиге млађих кадета дочекати ОФК Београд на теренима иза југа Маракане.

На припреме су отишли: Василев, Петровић, Стојсављевић, Жакнић, А. Илић, В. Илић, Ђурић, Вукичевић, Шљивић, Бубањ, Мијатовић, Николашевић, Граоња, Савић, Бошковић, Радоман, Митић, Матић, Радоњић, Миладиновић, Никчевић, Лечић, Стојковић, Вранешевић, Кашћелан.

Момци који су предводили екипу током јесени били су Николашевић, Мијатовић, Ђурић и Бубањ, а истицали су се и Шљивић и Вукичевић који су се врло радо одазивали и обавезама у пионирској селекцији Црвене звезде. Добрим партијама у овој селекцији, прекоманду у кадете Графичара добили су Стефан Лековић и Немања Видојевић, док је голман Стефан Маринковић на припремама са кадетском селекцијом црвено-белих, иако је рођен 2005. године.

The post Млађи кадети се припремају у Анкарану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment