Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Конатар у првом тиму Звезде

Имао је сјајну јесен иза себе Марко Конатар, талентовани леви бек рођен 2000. године, а као награду за вредан рад и феноменалне партије у дресу Графичара добио је прекоманду у први тим Црвене звезде на припремама у Турској. Радом и пруженим партијама задовољио је строге критеријуме тренера Дејана Станковића.

Један од стандарднијих фудбалера у првом делу сезоне у дресу нашег развојног тима Графичара био је млади бек Марко Конатар. Фудбалер рођен 2000. године и изданак наше Омладинске школе представљао је незамењивог чиниоца у тиму који је сјајно играо у Првој лиги Србије и презимио као лидер шампионата.

Конатар је шпартао по левој страни прволигашких терена, а то ће наставити да чини и у најквалитетнијем српском такмичењу, али у црвено-белом дресу. Током јесени, Конатар је на 19 утакмица постигао један гол и забележио једну асистенцију.

Био је део и летњих припрема код Владана Милојевића када је наговестио свој потенцијал, а сада, код Дејана Станковића добија пуну прекоманду у Црвену звезду, заједно са Жељком Гаврићем који је већ против Чукаричког показао квалитет.

Конатар ће носити дрес са бројем 33.

The post Конатар у првом тиму Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment