Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јованчић: „Очекујем много навијача против Војводине“

Душан Јованчић пружио је против Чукаричког још једну у низу сјајних партија у 2020. години и био је један од кључних играча у везном реду који је доминирао против ривала. Наговестио је још боља издања и позвао навијаче да подрже тим у суботу 22. фебруара када на стадион „Рајко Митић“ стиже Војводина (18).

Изузетно је битно што смо победом отворили пролећни део сезоне. Задовољан сам како смо одиграли, трудили смо се да спроведемо у дело све што је тренер од нас затражио и мислим да смо успели у томе. Радује ме добра игра већ у првој утакмици, сигуран сам да ћемо изгледати још боље како првенство буде одмицало. Знали смо да је Чукарички одлична екипа која пружа сјајне партије, нарочито на домаћем терену. Били смо свесни њихових квалитета, међутим то нас није пореметило да од самог почетка наметнемо наш ритам и упишемо нова три бода – истакао је Јованчић.

Осврнуо се везиста, гостујући на Звезда ТВ-у, и на припремни период у ком је сарађивао са новим тренером Дејаном Станковићем, али и на приказану игра младих нада Црвене звезде.

– Одлично смо радили на припремама, пажња се обраћала на сваки детаљ. Доста нам је значило време проведено са новим тренером, сигуран сам да ћемо у наставку изгледати још боље. Било је и неколико промена у тиму у односу на први део сезоне. Прикључени су млађи играчи који су се феноменално показали. Похвалио бих Николића и Гаврића који су пружили одличну партију против Чукаричког и допринели победи.

Црвено-беле момке већ у суботу очекује следећа утакмица, уједно и прва у пролећном делу сезоне на домаћем терену. Управо ову утакмицу Јованчић види као одличну прилику за наше навијаче да испуне трибине стадиона “Рајко Митић”.

– У наредном колу играмо против Војводине која је незгодна и чврста екипа са одличним тренером Ненадом Лалатовићем. Са нестрпљењем ишчекујемо да истрчимо на Маракану. Иако је против Чукаричког било много наших навијача који су нам пружили велику подршку, другачије је када играмо на нашем стадиону. Сигуран сам да су се навијачи ужелели утакмица на стадиону „Рајко Митић“ и да ће доћи у великом броју како бисмо остварили још један корак ка освајању титуле. Навијачи нас подршком увек носе до добрих резултата, очекујем пун „север“ а ми ћемо против Војводине учинити све да забележимо нову победу.

Омладинци Црвене звезде бележе феноменалне резултате ове године, како у првенству, тако и у Омладинској Лиги шампиона. Душан Јованчић истакао је да верује у изабранике Славољуба Ђорђевића и пролаз у четвртифинале Лиге шампиона за младе.

Испратио сам утакмицу наших омладинца, који су оставили срце на терену против Шерифа. Честитао бих момцима као и целом стручном штабу на огромном успеху. Играти осмину финала оваквог такмичења је феноменална ствар не само за Црвену звезду, негó и за српски фудбал. Ускоро их очекује и наредна утакмица. Срећа нас је погледала када је жреб у питању, играмо на домаћем терену што је свакако олакшавајућа околност. Сигуран сам да ће спремни дочекати утакмицу против Мидтјиланда, а ми ћемо бити ту да их подржимо и дамо им ветар у леђа – заључио је Душан Јованчић.

The post Јованчић: Очекујем много навијача против Војводине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment