Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Солидан викенд млађих селекција СКХЛ Црвена звезда

Јуниори СКХЛ Црвене звезде одиграли су у недељу и понедељак двомеч са екипом Славије у Београду и остварили су половичан успех. У првом мечу црвено-бели, иако ослабљени, били су бољи од фаворизоване гостујуће екипе и славили су са 4:3. Стрелци у том сусрету били су: Машић (1:0), Јовановић (2:0), Крављанац (3:1) и Драговић (4:1).


У другом мечу Звезда је након прве трећине била у заостатку од 0:2, па је морала да јури резултат. Имали су црвено-бели прилику да ухвате прикључак, али су се гости успели одбранити и на крају славити са 4:5. Стрелци за црвено-беле били су: Драговић (1:2), Млађеновић (2:3), Гвозденовић (3:4) и Поповић (4:5).


Селекције Црвене звезде до 8 и 10 година наступиле су овог викенда у Загребу, на турниру који је организовала КХЛ Младост. Дружење је било на првом месту, а поред њега наше селекције су на леду оствариле леп успех. Селекција коју је предводио тренер Борис Данон (У8) остварила је 5 победа, 2 нерешене и само 1 пораз, док је тренер Вукашин Стевић предводио селекцију У10 која је забележила 5 победа и 3 пораза.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment