Moja Crvena Zvezda
Архива

Уместо Звезде – Ливерпул

Данијел Аврамовски
Данијел Аврамовски

Како сазнају колеге са сајта redstarbelgrade.info, млади талентовани фудбалер Работничког Данијел Аврамовски, који је једно време био изузетно занимљив бившем директору наше омладинске школе, Ратку Достанићу, добио је позив из Енглеске који се не може одбити. Наиме, академија фудбалског клуба Ливерпул, након дужег праћења његовог напретка, позвала га је да им се прикључи у периоду од 5. до 15. фебруара.

Овај седамнаестогодишњак ће у Енглеску отпутовати у пратњи спортског директора клуба, Игора Ангеловског, а поводом овога се јавости обратио технички директор Работничког, Ђоко Стојановски, и за Моцарт спорт изјавио:
– Знамо да је Црвена звезда била заинтересована за нашег најперспективнијег играча и сматрам да не би било лоше да се тај трансфер оствари. У кадетском и омладинском тиму се доказао одавно, а као награду за то је добио позив да пређе у сениорски тим. Аврамовски је одличан везиста, најбољи у офанзиви, а има стварно сјајну леву ногу и добру технику, што се најбоље примећује када игра уз десну аут линију.

Када је омладинска школа Црвене звезде била заинтересована за овог фудбалера, највећи проблем је био то што још није био пунолетан, а Ратко Достанић је тада изјавио да га је видео на турниру у Македонији и да би био прави играч за Звезду, када би били у могућности да га доведу. Међутим, финансије су пресудиле, јер би београдски клуб био обавезан да Данијеловим родитељима обезбеди посао у Београду. Поред Достанића, наводно је на Аврамовског „бацио око“ и бивши спортски директор Црвене звезде, Иван Аџић.

Повезане вести

6 comments

veliki pravi Zvezdas јан 29, 2012 at 19:48

Sramota je sto je ova uprava Crvene Zvezde pustila da otidje tako talentovan igrac u Luverpul ,trebali ste to da dozvolite da tog momku obezbijedite sve ,jer zbog toga izgubit tako talentovanog igraca upravu Crvene Zvezde ,malo vise tako talentima ponudite npr treba ovog igraca dovest upravo Crvene Zvezde Darko Velkovski rec je o ekstra talentovanom makedonskom igracu

Reply
DKC јан 29, 2012 at 14:20

Ako su pametni ovi iz uprave,nek dovode ovog lika. http://www.transfermarkt.co.uk/en/darko-velkovski/profil/spieler_191822.html
http://www.youtube.com/watch?v=YL-fHLbidSE
Isto iz Rabotnickog, 16 god.

Reply
cuvar snova јан 29, 2012 at 14:11

Ako je istina da je Ažić imao platu 8500eura,a nismo doveli supertalentovanog igrača navodeći kao nemogućnost zapošljavanja njegovih roditelja onda je sve otišlo u HONDURASS!

Reply
volim zvezdu јан 29, 2012 at 11:47

Ne mogu da verujem !!! 100 puta sam pitao sta je sa makedoncima (posto ih ima jos dvojica).Decko je stvarno bomba, a to ce te i videti uskoro…Samo ne vidim razlog zasto ga nismo doveli .

Reply
dera јан 29, 2012 at 10:38

Ma nema sanse u Liverpool da postane igrac, mora prvo JSL pa ruska, ukrajinska, poljska, ceska liga pa tek onda zapad 😉

Reply
Aleksandar јан 29, 2012 at 00:11

Zbog ovoga cu za 4 godine da vam isteram oci… Ovaj ce da bude igracina…

Reply

Leave a Comment