Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Џајић: „Волим да видим пуне трибине“

Трећа Звездина звезда и почасни председник нашег клуба, Драган Џајић, истакао је да су навијачи један велики покретач црвено-белог тима, као и да му испуњене трбине причињавају право задовољство. Такође, похвалио је рад Дејана Станковића, као и младе фудбалере.

Међу Звездиним навијачима поново је у моди парола „мобилизација звездаша“ тако да у мечу против Војводине можемо очекивати много публике. Наши навијачи развили су транспарент против Чукаричког и позвали све звездаше на утакмицу у суботу. Та група која стално долази волела би да буде још више навијача. Волим да видим пуне трибине, добру атмосферу, праву звездашку. Кад их има више, Звезда има обавезу да игра боље, квалитетније, пожртвованије. Верујем се да ће бити више публике у суботу – рекао је Драган Џајић.

Осврнула се Звездина легенда и на утакмицу са Чукаричким.

Утакмица на Бановом брду била је за Црвену звезду психолошки много тешка. То је био деби Дејана Станковића на клупи нашег клуба. Деки је са великом одговорношћу, и свим оним што прати почетак његове тренерске каријере, био под великим притиском. Све се завршило како треба и веома сам задовољан. Такође, меч су одиграла тројица младих играча. Петровић је у Звезди већ шест месеци, а Гаврић и Николић су дебитанти. Њих двојица су положили испит. Психолошки то много значи и за њих, за новог тренера, а највише за клуб – закључио је Џајић.

The post Џајић: Волим да видим пуне трибине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment