Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић „закључао“ тренинге пред Војводину

Ближи се деби Дејана Станковића на стадиону „Рајко Митић“, а остала су још два дана до мегдана између Црвене звезде и Војводине. Очекују се добро попуњене трибине и дочек навијача за новог тренера који се одлучио за сличну праксу свог претходника Владана Милојевића да закључа тренинге.

На овај начин жели да у миру припреми екипу за дерби кола, а вероватно и да сакрије адуте од пријатеља Ненада Лалатовића. „Замка“ Станковића је план да се дође до победе што је императив лидера шампионата и да се црвено-бели приближе још три корака освајању нове титуле.

На пролећној премијери је све деловало под конац, а неки сегменти против Чукаричког биће на талону са Војводином, која има тим за поштовање. Улоге треба да остану исте, мада је Ричмонд Боаћи пар дана радио смањеним интентитетом, а од данас треба да буде у пуном погону.

Уколико случајно не буде спреман, Гањанина ће заменити Милан Павков. Јесенас је у Новом Саду шампион Србије славио са 2:1, а стрелци су били Павков и Гарсија, који ће овог пута највероватније бити ‘џокер’ са клупе.

(извор/фото: hotsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment