Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Борјан: „Ништа лепше од пуних трибина“

Капитен Црвене звезде Милан Борјан у разговору за наш сајт изнео је очекивања пред меч са Војводином која је на програму у суботу од 18 часова на нашем стадиону, а Звездин чувар мреже и љубимац публике искористио је прилику да позове навијаче да дођу у што већем броју и тако поново направе сјајну атмосферу на Маракани.

Желим да позовем наше верне навијаче да у суботу испуне трибине нашег стадиона. Много пута до сада сам говорио да су они наш 12. играч, њихова песма и подршка нам много значи доле на терену. Били су ту и кад није ишло, бодрили су нас у сваком могућем тренутку. Феноменалан је осећај када изађем из тунела и видим крцате трибине које жељно исчекују почетак меча. То је оно што нам је потребно на свакој утакмици, јер је уз подршку наших Делија све много лакше – нагласио је Борјан.

Капитен и предводник екипе Дејана Станковића не крије што се лопта коначно закотрљала у првенству.

Вредно смо радили и тренирали претходних месец дана. Одрадили смо припреме на максималном нивоу и ужелели смо се фудбала. Радује чињеница што је првенство настављено, а верујем да су се после победе над Чукаричким, наши навијачи уверили у нове ствари, као и нову енергију коју је донео Дејан Станковић. Још увек можда нисмо на врхунцу, али смо на добром путу. За све је потребно време, а ја верујем у свој тим који може много, а то ћемо показати у наредном периоду.

Осврнула се Звездина хоботница и на предстојећи дуел са Војводином.

Важна утакмица за нас. Морамо да останемо максимално фокусирани јер нам у госте долази јак противник. Нису случајно на трећем месту у првенству. Међутим, ми смо себи најважнији. Све треба да зависи од нас, јер само тако можемо урадити велике ствари. Очекујем да, уз наше навијаче, наставимо победнички низ и учврстимо се на првој позицији – подвукао је капитен Црвене звезде, Милан Борјан.

The post Борјан: Ништа лепше од пуних трибина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment