Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездине селекције У-12 и У-14 убедљиве против НС Старса

Селекције хокејашког клуба Црвена звезда до 12 и 14 година одиграле су у среду и петак своје мечеве против екипе НС Старса, у оквиру Државног првенства Србије. Обе Звездине селекције су гостовале у Новом Саду и оствариле су убедљиве победе.

Прво је у среду на лед изашла селекција У12 која је савладала домаћина са 6:0, а стрелци за црвено-беле били су Максим Миликић са 2, те Марко Смакић, Петар Видаковић, Петар Каћунковић и Немања Димитрић са по једним поготком. Селекција до 12 година тако је остала у мртвој трци са вечитим ривалом, Партизаном, за титулу првака државе, а дуеле те две екипе одлучиће ко ће на крају да подигне пехар. Подсетимо да су наши хокејаши ове сезоне савладали вечитог ривала у борбама регионалне лиге, али управо је тај меч показао да ће борба ова два противника бити изузетно неизвесна.

Селекција до 14 година управо је завршила свој меч у Новом Саду и у Београд се враћа са победом од 7:0. У овој убедљивој победи најефикаснији су били Валентина Врхоци, Петар Смакић и Максим Вујовића са 2 поготка, те Лука Шиљановића са једним поготком.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment