Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сезонци, преузмите додатне бесплатне карте за вечити дерби

Као што је најављено приликом продаје пакета карата за утакмице Лиге шампиона, сви власници сезонских карата за ову годину имају право да преузму додатну бесплатну карту за вечити дерби који ће бити одигран у недељу 1. марта 2020. године на нашем стадиону. Благајне ће овим поводом бити отворене након завршетка утакмице са Војводином у суботу 22. фебруара 2020. све до 22 часа (утакмица је заказана за 18 часова) као и у недељу, понедељак и уторак од 10 до 18 часова.

Сваки власник сезонске карте може преузети једну додатну бесплатну карту за трибину и сектор за који има купљену сезонску карту. Такође, могуће је извршити замену и уместо те, узети карту за трибину са истом или нижом ценом.

Напомињемо да, као и за све утакмице Суперлиге Србије, сезонске карте важе и за овај меч.

Могућност преузимања додатних бесплатних карата не важи за власнике бесплатних и спонзорских сезонских карата. Са друге стране, породичне сезонске карте, укључујући носиоца и додатне карте за децу не третирају се као бесплатне и за сваку од њих могуће је преузети додатну бесплатну карту.

Преузимање ових карата на благајни стадиона могуће је уз сезонску карту за текућу сезону. Могуће је преузети карту и за другу особу уз показивање сезонске карте и копије личног документа власника. Као копија се признају копија на папиру или слика личног документа на мобилном телефону.

Слободна продаја карата за вечити дерби почеће у среду 26. фебруара 2020. о чему ће клуб благовремено детаљније обавестити јавност.

The post Сезонци, преузмите додатне бесплатне карте за вечити дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment