Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда демонстрирала силу против Младости

Хокејаши Црвене звезде су демонстрирали силу у првом мечу против екипе Младости који се одиграо данас у леденој хали Пионир. Звезда је славила са великих 14:1, а у редовима црвено-белих дебитовао је и Роман Конков, последње појачање пред плеј оф. Конков није успео да постигне ни један погодак, али је зато шест пута био асистент. Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Рус Вјачеслав Чегринцев са 3 поготка, Новаковић, Бркушанин, Шпањевић и Драговић су постигли по 2, а Даниел, Касицки и Јанковић по 1.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Младост 14:1 (3:0, 4:0, 7:1)

Већ у 49. секунди меча Звезда је повела и одмах ставила до знања да ће се она питати за коначни исход овог меча. Наиме, два Руса, Чегринцев и новајлија Конкови, учествовали су у акцији из које је капитен Бркушанин сместио пак у мрежу гостију из Загреба за 1:0. На други погодак се чекало до 14 минуте када је Шпањевић, на асистенцију Драговић – Конков, повисио на 2:0. Само три минуте после тога на семафору је стајало 3:0 за оклопнике Јовице Руса. Овај пут у акцији која је претходила поготку учествовали су Пулников и Цвик, а егзекутор је био још један руски интернационалац Касицки.

У 24. минуи голман гостију, Штимац-Ројтинић, поново вади пак из мреже. Чегринцев је био неумољив, а при овом поготку за 4:0 асистирао му је Подунавац. од овог поготка прошло је само два и по минута, а врсни Звездин стрелац, Чегринцев (асистенција Бркушанин – Подунавац), поново је био неумољив – 5:0 за црвено-беле! На половини другог периода Звезда долази и до шестог поготка. На 6:0 повисио је Новаковић, а овај пут је то било на асистенцију Бркушанина и Подунавца. Наставила је Звезда, није посустајала, па је у 36. минути Подунавац (асистенција Бркушанин – Конков) донео предност од седам голова – 7:0!

У последњем периоду Звезда је постизала голове као на траци. прво је на 8:0 повисио Чегринцев (Бркушанин – Конков), а одмах по том гол за 9:0 постиже Драговић на асистенцију Анђелковића. Новаковић (Бркушанин – Конков) шаље пак у мрежу за 10:0, а на 11:0 повисио је Драговић (асистенција Јанковић). Нису се црвено-бели зауставили на томе. Били су једноставно жељни једне убедљиве победе па је Јанковић, асистирао Анђелковић, повисио на 12:0, а тринаести погодак (13:0) постиже капитен Бркушанин (Конков). Младост успева у овој својој голготи да постигне погодак, а стрелац је био Шутевски (13:1). Коначних 14:1 било је дело Чеха Даниела (Бркушанин – Чегринцев).

СКХЛ Црвена звезда: Ранковић, Митић, Бркушанин, Чегринцев, Конков, Подунавац, Новаковић, Цвик, Даниел, Сабадош, Пулников, Касицки, Јанковић, Драговић, Машић, Шпањевић, Анић, Марковић, Ристић, Анђелковић

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment