Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Младост боља од ослабљене Звезде

Ватерполисткиње Црвене звезде претрпеле су пораз у другом колу финалног турнира Регионалне лиге, пошто су изгубиле од екипе Младости резултатом 17:14 (5:2, 6:2, 4:2, 6:4). Црвено-беле су биле ослабљене неиграњем Христине Илић, која је у првом мечу зарадила искључење без права замене због досуђеног бруталитија и није имала право наступа у овом мечу.

Младост је у другом делу првог периода стекла три гола предности. Минут пре краја је било 3:2, али су потом Матеа Скелин и Еми Миљковић повисиле на 5:2. Андреа Гашић и Марија Мијушковић су смањиле најпре на 5:3, а мало касније и на 6:4, али су домаће ватерполисткиње серијом од пет везаних голова решиле питање победника и на полувремену је било 11:4.

Екипа Драгане Ивковић успела је да приђе на пет голова заостатка у трећем периоду, али су Хрватице одбиле тај налет, поново стигле до „+7“ и мирно привеле меч крају.

Ања Мишковић је била најефикаснијиа код Звезде са шест голова, док су по три пута мрежу затресле Андреа Гашић и Марија Мијушковић, а по један погодак су додале Ива Лујић и Татјана Теодоровић.

Последњи сусрет на овом турниру Звезда игра у недељу од 11 сати против Палилуле.

The post Младост боља од ослабљене Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment