Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Родићева 100. утакмица у Звезди

Милан Родић данас је у дуелу против Војводине одиграо 100. званични меч у дресу Црвене звезде и од клуба је добио пригодан поклон који му је уручио некадашњи истакнути голгетер Војин Лазаревић.

Репрезентативни леви бек дебитовао је за црвено-беле у великом стилу 27. јула 2017. године у мечу против Спарте из Прага. Некадашњи дефанзивац ОФК Београда, Зенита, Крила Совјетов, одиграо је одличан меч као и цео тим који је у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе остварио победу од 2:0, а касније обезбедио пласман у групну фазу, па шеснаестину финала. Одмах је постао незамењив у постави тренера Владана Милојевића а учествовао је у свим успесима клуба у последње три сезоне. Одиграо је 61 првенствени меч уз четири поготка, 35 пута носио је дрес нашег клуба у европским мечевима и четири пута у Купу Србије.

Пред почетак данашњег меча, 28-годишњи дефанзивац добио је од клуба већ традиционални поклон, дрес са бројем 100. Њега му је уручио Војин Лазаревић, један од истакнутијих голгетера у Звездиној историји који је баш данас прославио 78. рођендан. Лазаревић је за Црвену звезду играо од 1966. до 1970. године и на 112 мечева постигао чак 70 голова.

Честитамо Родићу на јубилеју а Војину рођендан уз жељу да га здравље још дуго служи.

Повезане вести

1 comment

OKNARB феб 23, 2020 at 18:32

Свака част за јубилеј и да одигра што више утакмица у нашем дресу ,да га здравље послужи.Нисте још навели да није изгубио ни једну првенствену утакмицу јер она три пораза у предходне три сезоне укључујући посљедњи дерби и против Напредка и Чукаричког није ни играо.Овом тиму под хитно треба један провјерени играч средине терена као Канга ,али хладна глава ,вратити Крстичића и Ђуричића

Reply

Leave a Comment