Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Вучић: „КМФ Црвена звезда на корак од Лиге шампиона“

Председник Клуба малог фудбала Црвена звезда Александар Вучић изјавио је да су црвено бели на корак од Лиге шампиона након што су наставили шампионски низ убедљивом победом над нишким Винтер спортом.

Звезда је тријумфом од 4:1 остварила 12.утакмицу без пораза и нерешеног резултата, чему је сведочило више од 500 љубитеља малог фудбала из Ниша и околине.

Вучић, који је и председник удружења грађана CarGo, рекао је да је свака победа Звездиних футсалера нови елан на путу успеха на коме ће Звезда играти у Европи, али ће Европу довести у Београд и Србију.

Поносан сам што смо од преузимања клуба отпочели решавање проблема. Не само да измирујемо дугове и текуће обавезе, већ улажемо у набавку опреме и сам тим. Генерално, стање је неупоредиво боље, али момци на терену, који се боре срцем, заслужују још боље услове“, изјавио је Вучић.

Вучић је након тријумфа још једном позвао све друштвено одговорне компаније да постану део „Клуба пријатеља“ како би заједнички промовисали непрофитни спорт и здраве начине живота.

У 12. колу Прве футсал лиге Србије КМФ Црвена звезда одиграла је узбудљиву и неизвесну утакмицу са другопласираним Винтер спортом, чиме је оправдан епитет великог дербија између два клуба.

Након победе 4:1, Звезда је увећала предност на 8 бодова у односу на другопласирани тим, а црвено бели су се приближили првом месту пред предстојећи плеј-оф.

Стрелци су били репрезентативац Страхиња Петров, капитен Марко Перић и Бразилац Талес Да Мата са два поготка.

The post Вучић: КМФ Црвена звезда на корак од Лиге шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment