Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда опет убедљива против Младости

И други пут, у два дана, хокејаши Црвене звезде убедљиво су славили против загребачке Младости. Овај пут победа је била мање убедљива него ли претходни дан. Црвено-бели су данас славили са 10:3 и сада им остаје још последњи дуел у регуларном делу и то против Војводине. Као што смо већ и написали раније, Звезда ће у плеј оф највероватније ићи са треће позиције, а по свој прилици противник ће у плеј офу бити екипа Јесеница.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Младост 10:3 (2:0, 5:1, 3:2)

Прву трећину црвено-бели су одиграли у мало лакшем ритму, па је постигнуто свега два поготка, а стрелци су били Чегринцев (Конков – Бркушанин) за 1:0 и Јанковић (Анђелковић) за водство од 2:0.

У другом периоду Звездини оклопници су додали гас па су постигли чак пет голова, док је Младост успела једном да затресе мрежу Југа Митића. Неумољиви Чегринцев (Бркушанин – Конков) је опет затресао мрежу гостију за 3:0, а други Рус Касицки (Бркушанин – Подунавац) је повисио на 4:0. Анђелковић (Јанковић – Шпањевић) доноси нову радост за црвено-беле (5:0), а Младост преко Смолеца постиже свој први од три данашња поготка (5:1). До краја овог период Звездини хокејаши су још два пута пронашли пут до мреже гостију и то преко Бркушанина (Чегринцев – Конков) за 6:1 и Сабадоша (Цвик – Даниел) за коначних 7:1 на крају другог дела.

Одмах на почетку последње трећине Даниел (Сабадош – Цвик) постиже осми погодак за чету Јовице Руса (8:1), а Сабадош (Даниел – Цвик) доноси и највећу предност у данашњем мечу од 9:1. Младост преко Смолеца и Крамарића успева да веже два поготка (9:3), а коначних 10:3 дело је капитена Бркушанина (Касицки – Конков).

Иако се у ова два меча новајлија Конков није уписао у листу стрелаца, видљиво је да ће са својим асистенцијама бити велико појачање за плеј оф, а верујемо да ће ускоро, када буде најпотребније, почети да тресе противничке мреже.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment