Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Здравстени билтен – Повратак Гајића и Томанеа

Ситуација са здравственим стањем наших првотимаца је све боља, јер су се у тренажни процес вратили Милан Гајић и Антонио Томане, а брзо се очекује и повратак Ричмонда Боаћија. Десни бек ради са екипом од понедељка, док се португалски нападач данас прикључио тренинзима Дејана Станковића.

Двојац је пропустио мечеве против Чукаричког и Војводине, али ће бити на располагању стручном штабу за предстојеће сусрете. Нападач Ричмонд Боаћи повредио је мишић пред крај меча са Чукаричким на Бановом брду и није био у конкуренцији за дуел са Војводином, а прескочиће и сутрашњи против Инђије. Међутим, успешно се опоравио.

– Гајић је почео да тренира, вратио се и Томане, а и Боаћи ће од сутра бити са екипом, тако да ћемо га имати са групом за меч са Партизаном – потврдио је тренер Дејан Станковић на прес конференцији.

Пред 162. вечити дерби који се на стадиону „Рајко Митић“ игра у недељу 1. марта од 18 часова, ако не буде повреда на сутрашњем мечу, тренер Дејан Станковић требало би да има на располагању комплетан играчки потенцијал.

The post Здравстени билтен – Повратак Гајића и Томанеа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment