Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Без Шакоте у Шпанији

Први тренер црвено-белих неће путовати на меч 26. кола Евролиге.

Драган Шакота ће морати ‘на паузу’, јер како је сам поручио, ‘пребачен је на листу повређених’.

– „Преместили су ме на листу повређених. Имам упалу спољних вена леве ноге. То је последица дугих путовања и проблема које ја имам са венама, због којих привремено не би требало да путујем. Утакмицу ће водити Андрија Гавриловић. Све смо припремили, радимо тако већ дуже време, улоге су подељене и неће ништа недостајати у припреми меча“ – рекао је Шакота.

Басконија је у првом сусрету два тима славила у Београду са 72:64.

– „Доста тога се променило од претходне утакмице коју смо играли. Променио се тренер, неколико играча… Анализирали смо ту утакмицу, измакла нам је почетком треће четвртине када је Стаускас, који више није у екипи, направио серију погодака. Било нам је тешко да га сачувамо. Те утакмице морам да се сетим и по лошем суђењу. Пораз ми је тешко пао, јер смо имали континуитет добрих резултата тако да желимо да се реванширамо, јер када тако изгубиш онда размишљаш на тај начин.“

Звезда и даље има шансу да се нађе у ТОП осам фази елитног такмичења.

– „Играмо против екипе која има неке изражене квалитете, као што је офанзивни скок. Ту су изразито јаки у односу на остале екипе и агресивни. Знам и њиховог тренера који форсира агресивну игру и доста ситуација из транзиције, типичан шпански модел. Причали смо о томе на састанку и надам се да смо спремни“ – поручио је Шакота.

Повезане вести

Leave a Comment