Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бели дочекују Ивањичане у осмини финала Купа Србије

Претходног викенда футсалери Црвене звезде савладали су у Нишу екипу домаћег Винтер спорта и тиме се још један корак приближили толико жељеном циљу званом шампионске титула. Црвено-бели након 12 одиграних сусрета имају максималних 36 бодова и сада првом пратиоцу, екипи КМФ Нови Пазар беже осам корака.

КМФ Црвена звезда у актуелној сезони има највеће могуће амбиције па самим тим покушаће да у својој премијерној сезони стигну и до трофеја намењеног победнику националног купа. Данас су у просторијама Фудбалског савеза Србије, Теразије 3, извучени парови осмине финала Футсал Купа Србије. Наши „мајстори игре на петопарцу“ састаће се са екипом КМФ Ивањица.

Екипа из Ивањице такмичи се у Другој Футсал лиги Србије и тренутно су након 14 одиграних мечева лидери овог степена такмичења. Освојили су 31 бод и на корак су испред екипе београдског Коњарника против које ће водити велику борбу до краја такмичења за пласман у српску футсал елиту. Дуел између КМФ Црвена звезда и КМФ Ивањица, као и сви остали сусрети осмине финала Купа Србије играју се 4. марта. Четвртфинални дуели на програму су 25. марта, полуфинале 1. априла, а велико финале заказано је за 22. април.

– Парови осмине финала Футсал Купа Србије:
КМФ РБ (Ваљево) – КМФ Јастребац (Блаце)
КМФ Економац (Крагујевац) – ГКМФ Врање (Врање)
КМФ Коњарник (Београд) – КМФ Нови Пазар (Нови Пазар)
КМФ Винтер спорт (Ниш) – КМФ Смедерево (Смедерево)
Представник РИС-а – КМФ Нова Пазова (Нова Пазова)
КМФ Лепосавић (Лепосавић) – КМФ Калча (Ниш)
КМФ САС (Зрењанин) – КМФ ФОН (Београд)
КМФ Црвена звезда (Београд) – КМФ Ивањица (Ивањица)

Повезане вести

Leave a Comment