Moja Crvena Zvezda
АлександарБлогови

Србијо, буди поносна!

Дуго ће Србија памтити 29.јануар 2012. године. Дуго ће се памтити оно што су наши спортисти данас постигли. И треба! Заслужили су, сви од реда да њихово име златним словима буде уписано у историју!

Показали су како се бори за свој народ, за своју земљу, за своју веру! Давали су у појединим тренуцима и више од максимума и на крају се исплатило.

Новак Ђоковић, ватерполисти, рукометаши… Све њих треба да посматрамо као шампионе! Сребро на највећем рукометном такмичењу на свету је велика ствар и треба га поштовати као и најсјајније одличје, посебно ако се у обзир узме то да од ових момака нико није очекивао овако нешто на старту такмичења!

Србијо, радуј се! Након свега што нам раде, враћамо им онако како једино умемо, инатом и победама. И треба сви да се  чуде како једна овако мала земља има тако велико срце и велике резултате! Једноставно, Срби смо! Такви смо увек били и ово је само још један доказ да смо велики народ!

Момци, хвала вам, показали сте шта је оданост, борбеност и посвећеност. Србија је поносна на вас!

Повезане вести

13 comments

nikola јан 29, 2012 at 21:05

nek mi neko da link za forum sto je sklonjen???

Reply
Razzor јан 29, 2012 at 20:22

MIslim da treba bojkotovati Vaterpoliste sve dok je ovakavo stanje u Vaterpolu i dok budu bedna braca Udovicic vedrili i oblacili.
Da se ja pitam…al ajde.Aleksandar je tako odlucio.

Reply
DS јан 29, 2012 at 20:33

Trebali su da zovu Pijetlovica,i Avramovica.

Reply
aaa јан 29, 2012 at 20:46

samo cu kratko i jasno da ti kazem! NE S…

Reply
Sveta Predić јан 29, 2012 at 21:46

Stojim prvi iza toga da mnogo toga tu nije u redu,ali ne bih zeleo da opovrgnem da su se i ovi momci koji su otisli,borili za svoju zemlju!Treba razgraniciti stvari!Ne treba praviti kolateralnu stetu!

Reply
БруталноРеалан јан 29, 2012 at 21:50

Не могу да верујем да овакви ликови постоје и у оваквом историјском тренутку за нашу земљу ти прича кога је треба да зове селектор Удовичић .. Е па извини , али стварно си искомплексиран или исфрустриран свеједно .. Али оно,баш.. Човек је тако одлучио и молим лепо , колико год се то некоме не свиђало , легенда је , освојио готово све , направио нову младу екипу и зар је битно ко где игра .. Србија је у питању, Србија игра и крај приче .. Свака част за текст , лепо је ових дана и уопште бити Србин , камо лепе среће да мало дуже заборавимо на међусобна препуцавања , прозивања .. Поз свој браћи.. оооо Србија олее.. 🙂

Reply
Razzor јан 29, 2012 at 22:33

Upravo je on taj koji je iskompleksiran i a ne ja , Grobaru iskompleksirani. I taj covek nije legenda prosto zato sto je ucenjivao igrace da moraju da igraju za Partizan.A ti kamo lepe srece Grobaru da ne dolazis vise na ovaj sajt da se ne bi prepucavali posto iz ovoga vidimo da si Grobar, pali bre.

Reply
njuma_njuma јан 29, 2012 at 23:19

„taj covek nije legenda prosto zato sto je ucenjivao igrace da moraju da igraju za Partizan“

Ovo je nazalost 100% tacno

Reply
БруталноРеалан јан 29, 2012 at 23:46

Е мој ти , немам намеру да доказујем за кога навијам , зна се где се то доказује , најлакше је доћи овде и преко нета доказивати љубав према Звезди .. И не остављам ком често,мада долазим редовно,па и не знам како си проценио сам гробар, ал’ ае сад, твоја ствар.. Само сам желео да ти кажем да је јако непотребно и јадно у оваквом тренутку прозивати човека који нам је донео толико радости .. А то како бира и кога бира , ако доноси резултате молим лепо .. Зар је то толико важно?!Радуј се мало човече, уживај у животу, и жао ми је што се уопште упуштам у дискусију , траћим време џаба ..Поз,свако добро..

Reply
Užičani CZ јан 29, 2012 at 22:43

Dobro, bre čoveče, da li si ti normalan? U ovakvom trenutku ti pričaš o nekom bojkotu? Momci su osvojili zlato, alo bre! Oni, Đoković, rukometaši, odbojkaši, odbojkašice i košarkaši su ponos Srbije (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio) ! ! ! PONOSAN SAM ŠTO SAM SRBIN!

Reply
atza87 јан 29, 2012 at 22:53

Da nismo osvojili zlato pa da ga napadamo ali posto smo osvojili znaci da je napravio pravi izbor. Oni su bili na sirem spisku sto znaci da ce mozda cak i za olimpijadu da budu na konacnom i da putuju tamo, nikad se ne zna…

Reply

Leave a Comment