Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда све јача у Крушевцу и Власеници

Повереници из ова два града, Дејан Јовановић и Душан Станимировић, учланили више стотина нових чланова у наш клуб.

Фудбалски клуб Црвена звезда “расте”из дана у дан, па се стога можемо похвалити импозантним бројем од 27.882 члана. Уколико узмемо у обзир да је пре тачно годину дана клуб бројао 13.524 члана, можемо закључити да се добар квалитет и те како цени. Посебно место заузимају наши повереници, који својом проактивном улогом, изнова постижу импресивне резултате и увећавају Звездину породицу из дана у дан.

Овом приликом желимо да се захвалимо Дејану Јовановићу, нашем поверенику за град Крушевац, захваљујући којем је Звездина породица постала богатија за чак 140 чланова. Сви они су били наши гости на утакмици против Војводине. Дочек је уприличен у музеју стадиона “Рајко Митић”, а посебну захвалност одао им је председник фудбалског клуба Црвена звезда, Светозар Мијаиловић. Нови чланови клуба имали су прилику да обиђу стадион, да чују бројне детаље о нашој историји, занимљивостима, као и да науче нешто ново. Гости су нам били најбољи ученици Основне школе „Драгомир Марковић“ са својим директором и наставницима.

Поред Крушевца и у Власеници се деценијама уназад налази велики број навијача Црвене звезде, што се често могло приметити на нашем стадиону, као и на гостовањима широм бивше СФРЈ. Стасале су нове генерације које су, заједно са оним старијим, своју припадност и љубав максимално доказали и учврстили. Та синергија свих генерација навијача Црвене звезде у Власеници, довела је до припреме можда и највећег подухвата у овом граду до сада – оснивања клуба навијача Црвене звезде!

Захвалност дугујемо нашем поверенику Душану Станимировићу из Власенице, који је својом истрајношћу и посвећеношћу омогућио да се овај изузетан пројекат и реализује. Власеница се сада може похвалити са 146 нових чланова: 78 стандард, 11 јуниор плус и 57 јуниора. Интересовање је огромно и нови заинтересовани се стално јављају.

Овим путем желимо да се свима захвалимо на дружењу и на изванредној сарадњи. Радујемо се свим предстојећим успесима.

Идемо заједно у нове победе.

The post Звезда све јача у Крушевцу и Власеници appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 5, 2020 at 22:14

Ocemo PRIVATIZACIJU CRVENE ZVEZDE jer je to potrebno Crvenoj Zvezdi ta inekcija

Reply

Leave a Comment