Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Добро друго полувреме“

Утиске после меча у ком је наш тим ремизирао са Инђијом (1:1) у гостима у оквиру 23. кола Суперлиге Србије изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде – Дејан Станковић. Истакао је да нема шта да замери својим фудбалерима који су дали све од себе да донесу сва три бода у Београд.

– Честитао сам мојим играчима на другом полувремену, на односу и на шансама. Прво смо се мучили, није нам ни терен ишао „на ногу“, али не желим да тражим изговоре. Била је тврда утакмица, много жутих картона, фаулова. Имали смо неколико прилика у другом полувремену, успели смо да изједначимо, али не и да преокренемо. Управо приступ из другог дела игре је оно што тражим – јасан је био Станковић.

Упркос ремију, Станковић истиче да екипа може да извуче поуке из утакмице са Инђијом.

– Уз овакве утакмице се расте. И пре меча сам рекао да Инђија има планове. Искористили су шансу после наше грешке, имали су још једну у другом полувремену, али тад је Борјан интервенисао. Избацио ме је из такта примљен погодак. Изашли смо високо, покушали да покупимо све лопте, али ето. Могли смо на крају да добијемо утакмицу, али овакви мечеви значе за јачање карактера. Још једном морам да похвалим друго полувреме. Изашли смо са практично четворицом нападача, заиста смо желели резултат и немам шта да им замерим.

Станковић истиче да није разочаран резултатом, као и да играчи нису размишљали о вечитом дербију који је на програму у недељу.

– Живот иде даље. Зашто бих био разочаран? Има много ситуација којима нисам био задовољан, али однос је био добар. „Поцепали“ су се до самог краја. Није им био дерби у глави. Спремамо утакмицу по утакмицу и већ сад крећемо са анализом и спремањем меча са Партизаном. Чека нас спектакл у недељу, то је меч који много значи навијачима, Београду и читавој Србији – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Добро друго полувреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Hadži Dragan NBG феб 27, 2020 at 13:56

Zvezda Srbija nikad Jugoslavija.

Reply
joaquin guzman феб 27, 2020 at 12:04

sve si upravo. Ja sam igrao fudbal na isto takvih gostovanja nekad je i jedan bod veci nego neka kod kuce dobijena tekma od 5:0 . Nekad se osecam ovde na sajd kao da sam izmedju grobarima !!!

Reply
delija sever феб 27, 2020 at 09:56

Pre nekoliko dana sam i rekao da samo cekam prvi kiks da krenete da vredjate Stankovića i igrače. Dizali ste u nebesa malog Nikolića a sada vam je loš i samo za 30min. Prvi je krvavi hvalio a sada mu ništa nevalja vratite komentare pa vidite sta je pričao. Mnogo hejtera na jednom mestu a malo pravih Zvezdasa!!!!

Reply
nele феб 27, 2020 at 05:21

Ovaj covek mni nikako nije jasan:protiv jace Vojvodine pobedimo sa 2:0 i Deki nije zdovoljan igrom. Zatim Zvezda odigra nereseno protiv slabije ekipe a Deki zadovoljan?! Pa ocekivao sam da, poucen njegovim nezadovoljstvo nakon Vojvodine, sada nakon Indjije i jos goreg rezultatima, Deki igracima lupa samare minimum! Meni je ovaj covek potpuno nejasan.

Reply
24 Горан 69 феб 26, 2020 at 20:09

Са оваквим играчима луксуз је да Европу уопште и сањамо…!?

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 26, 2020 at 18:13

svaka cast care za karijeru..imas ti i tnanje i volju..ali budi covek i reci da nemas ni jednog koji je dostojan da nosi nas dres..imas 28 taraba koji su u rangu indjije..mislio si prvi posao imas 11 boda prednost i da osvojis titulu pa u neki jaci klub u italiji..nikad mi nece biti jasno da si naseo na pricu prevaranta terze

Reply
Josif феб 26, 2020 at 18:05

Прво полувреме је слика тебе и твијих играча! Како невидиш да она деца немогу више од 30так минута, немогу да буду носиоци игре. Одуваче их Натхо и Сума, живи били, о европи да непричам. Друго полувреме смо можда и нападали чешче, али шта радити када од Инџије губиш 0:1.Стави прст на чело, док није касно. Позз

Reply

Leave a Comment