Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновије

Бен: „Тешка утакмица, морали смо да победимо“

Играо се 75. минут када је нападач из Комора пробио бункер који су поставили фудбалери Инђије и послао лопту у рашље гола који чува Прековић. Ипак, погодак Бена није био довољан за тријумф Црвене звезде, већ је меч завршен 1:1, а фудбалер који је и у прошлом колу био стрелац истиче да га само победе занимају.

 Заиста тежак меч. Хтели смо да победимо. То нам је увек циљ, тако да не можемо да будемо задовољни ремијем. Променили смо приступ на полувремену, имали доста шанси у другом делу игре, постигли и погодак, могли и још један, али ипак је меч завршен нерешеним резултатом. Били смо добри у другом полувремену, али смо морали да победимо. Надам се да ћемо тријумфовати у наредном мечу и наставити да корачамо ка титули.

Бен, који је и у прошлом колу против Војводине постигао погодак – на својој коти има 11 голова, што га чини најбољим стрелцем Црвене звезде у Суперлиги.

– Драго ми је што сам постигао погодак, то је задатак сваког нападача. Трудим се да помажем тиму на разне начине. Волео бих да постигнем гол и у наредном мечу. Очекује нас дерби у недељу и спремни смо. Кажем, желим да погодим мрежу вечитог ривала, али најважније је да победимо и освојимо нова три бода – закључује Бен.

The post Бен – Тешка утакмица, морали смо да победимо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

joaquin guzman феб 26, 2020 at 18:49

desava se i takve utakmice bice u nedelju sve super ja verujem Stankovicu i igracima da ce se bore do zadnjeg atoma snage napred zvezdooooooo

Reply

Leave a Comment