Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нови пројекат – „Zvezda VIP Lounge“

Фудбалски клуб Црвена звезда покреће пројекат „Zvezda VIP Lounge“ који ће бити активан на свим првенственим утакмицама Линглонг Суперлиге Србије. То је ново место окупљања наших навијача који имају купљену карту за ВИП галерију.

Маракана увелико постаје главно место окупљања. Нови пројекат који је наш клуб покренуо под називом „Zvezda VIP Lounge““ има за циљ дружење наших навијача.

Прво дружење заказано је већ за недељу када је на програму вечити дерби. Биће то место испуњено многим занимљивим, забавним и садржајним програмом. Гледаоци са купљеном картом за ВИП галерију, као и спонзори клуба са местима за исту ложу ће моћи да уживају све бенефите које ће им понудити „Zvezdin VIP Lounge“.

У нашем ВИП Лоунге бару можете се дружити са домаћинима, легендама нашег клуба као и првотимцима који нису на терену. Такође, биће организоване наградне игре у којима можете погађати тачан резултат утакмице која се тај дан буде играла на стадиону “Рајко Митић”, а победник ће добити дрес са потписима наших првотимаца. У „Zvezda VIP Lounge“ моћи ћете да се окрепите послужењем у виду хране и пића.

Дођите да бодримо Звезду и уживамо заједно!

The post Нови пројекат – „Zvezda VIP Lounge“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment