Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Гавриловић: „Делимично смо успели, али не у потпуности“

Кошаркаши Црвене звезде забележили су нови пораз у оквиру 26. кола Евролиге. Бољи од момака у црвено-белим дресевима били су домаћи кошаркаши КИРОЛБЕТ Басконије, а изузев првих пет минута како на почетку сусрета, тако и почетком треће деонице , црвено-бели су показали лошу и безидејну игру из које ништа добро није ни могло да настане.

Након сусрета тренер Андрија Гавриловић који је предводио екипу у одсуству тренера Драгана Шакоте је изјавио:

– “Пре свега, желео бих да честитам Басконији на доброј утакмици и убедљивој победи. Претходне две недеље су биле необичне због паузе око националних купова, па смо морали више да радимо, баш као и Басконија. Спремали смо ствари на које треба да се фокусирамо, шта треба да зауставимо код противника, а нарочито смо апострофирали њихову жестоку одбрану и контре после добрих дефанзивних поседа, као и њихову игру под кошем, где имају много високих и снажних кошаркаша. То смо успели делимично, али не у потпуности, то је јасно јер чињеница да смо постигли 56 поена сведочи да нисмо успевали да нађемо начин да казнимо њихова помагања у одбрани, а у нападу нисмо налазили изгледне шутеве. Истовремено, дозволили смо им одличан проценат шута за два поена, чак 60 одсто и мислим да је то одлучило меч”, изјавио је помоћни тренер црвено-белих Андрија Гавриловић.

Повезане вести

4 comments

Србин са Космета феб 28, 2020 at 21:50

Гомила глупости у које ни деца неће поверовати!
Да ли чујеш себе,делимично смо успели,шта?
Игра нула,жеља нула,ангажовање нула,вођење екипе дупло голо!
Пропаст!
Нисам могао да гледам бламажу,кретенизам до краја.

Reply
dusan феб 28, 2020 at 19:13

ovo sve vise lici na monti pajton, samo sto jedemo svoju dzigericu dok gledamo i slusamo ove kret*ne. po svaku cenu se gurao filip da igra prvog pleja. zato se plej nije ni dovodio. sve ekipe igraju sa 3 ili cetiri pleja, a mi smo igrali sa jednim nedoraslim (covic) i jednim koji nije plej (lorenzo). potpuni debalans u rosteru. potpuni promasaj sa strancima – gist koji je placen 520000 po sezoni dozvoljava luskuz da daje po par koseva po utakmici. umesto kc riversa zadrzan je bili beron koji nije igrac za evroligu. u ekipi su nam bili derek braun – invalidska penzija – i jos uvek je stratos koji je realno za penziju. ko dovede ovog komedijasa lukasa? na sve imas trenere – tomica, gavrilovica i sakotu koji nemaju nikakvu energiju. i sada se prica o aba ligi kao da tamo imamo bilo kakvu sansu. a realno nemamo nikakvu. imbecilna sezona u odvratnim dresovima i u areni koja je neutralan teren. bolje da izgubimo od olimpije

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 28, 2020 at 12:19

ovaj je jos veca budala..cuj uspeli smo..a sta da izbegnemo katastrofu

Reply
djolevic 56 феб 28, 2020 at 09:34

BRAVO !!! Sad još neko da vam kaže kako treba da se igra kada je protivnik agresivan ! Pa jeste li vi trneri ili komentatori !? Još nešto – žalili ste se da je raspored utakmica zgusnut, pa nema vremena za trening, uigravanje i odmor !!! – sada smeta ,skoro , dve nedelje bez utakmica !? Postoji ona stara narodna – “ lošem ku.cu i dlaka smeta “ !!!

Reply

Leave a Comment