Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбалФутсал

Црвено-бели преко шампиона до тринаесте победе у низу

У оквиру 13.кола Прве футсал лиге Србије Црвена звезда је у хали „Ранко Жеравица“ савладала актуелног шампиона Економац – 4:2 (3:1), и продужила максималан низ.

Звезда је наступила без најбољег стрелца, репрезентативца Страхиње Петрова, који је одрађивао суспензију због жутих картона.

Црвено-бели су апсолутно заслужено имали предност након првог периода игре. Да су били присебнији у завршници разлика је могла да буде и убедљивија. Бразилац Талес је на асистенцију капитена Перића у 8.минуту филигрански прецизним ударцем затресао небрањени део мреже и начео противника. Тридесетак секунди касније, Талес се нашао у улози асистента, мајсторски пронашао Лазара Миленковића, који главом тресе мрежу гостију. Капитен Марко Перић је у 16.минуту повисио на 3:0, рутински. У 17.минуту Економац је из првог озбиљнијег ударца смањио резултат преко Кристијана Васића.

Предраг Рајић, стари мајстор је искористио минимум простора у 22.минуту да натера Јакова Вулића да по други пут вади лопту из мреже. Гол који је унео неизвесност у наизглед решену утакмицу и улио самопоуздање Крагујевчанима. Распламсала се борба, играло се веома чврсто, опрезно, Звезда је имала у појединим тренуцима више од игре, а квалитет је пресудио у 31.минуту. Стојчески је поставио коначних 4:2.

Публика је могла да ужива у игри старих мајстора и легенди малог фудбала, два капитена, Марка Перића и Предрага Рајића.

Звезду победа у Новом Пазару у наредном колу дели од потврде 1.места пред плеј-оф. Пре меча у Новом Пазару, Милоша Алиловића и његове изабранике очекује дуел 1/8 финала Купа Србије, против Ивањице.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЕКОНОМАЦ 4:2 (3:1)

Београд, хала: „Ранко Жеравица“. Гледалаца: 200. Судије: Јакшић, Буројевић, Ђермановић. Стрелци: 1:0 Талес 8.минут, 2:0 Маринковић 9.минут, 3:0 Перић 16.минут, 3:1 Васић 17.минут, 3:2 Рајић 22.минут, 4:2 Стојчески 31.минут.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ (капитен), РНИЋ, КОПАЊА, СТАНОЈЕВИЋ, Д.Поповић, Маринковић Б.Поповић, Стојчески, Талес, Радмановић. Тренер: Милош Алиловић

ЕКОНОМАЦ: МИЛАНОВИЋ, ДИГИЋ, ВАСИЋ, РАДОЈИЧИЋ, РОСИЋ, Миленковић, Марковић, Миливојевић, Брдар, Вранић, Рајић (капитен), Димитријевић, Јовановић, Миловановић. Тренер: Видан Бојовић

 

Повезане вести

Leave a Comment