Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаЖенски ватерполоНајновије

Звезда декласирала шампиона Србије!

Ватерполисткиње Црвене звезде победиле су актуелног шампиона Србије, Палилулу, са убедљивих 14:7, у другом колу Првенства Србије.

Црвено-беле су и у овом дуелу биле без Иване Ћоровић, Катарине Чегар и Јоване Пантовић, али су без обзира на то све дилеме око питања победника решиле у првом полувремену, када су водиле 8:2. Екипа Драгане Ивковић је без проблема одржавала разлику до краја меча и тако је стигла до другог тријумфа у домаћем шампионату.

Најефикаснија је била Ања Мишковић са пет голова, док је Марија Мијушковић постигла три, а Тијана Јаковљевић и Андреа Гашић по два. Татјана Теодоровић и Христина Илић су по једном биле прецизне, док је на другој страни шест голова постигла бивша играчица Звезде, Теодора Рудић.

Само би честитала мом тиму на приказаној игри. Морамо да наставимо даље са радом. Ово је тек почетак такмичења и има још много да се игра. Битно је да су све играчице играле и да су оба голмана бранилa – рекла је после меча Драгана Ивковић.

Палилула – Црвена звезда 7:14 (1:2, 1:6, 3:4, 2:2)

Базен Ташмајдан. Судије: Рацков и Аврамовић. Искључења: Палилула 10, Црвена звезда 6.

ПАЛИЛУЛА: Петровић, Игњић, Плећаш. А. Милићевић 1, Трмчић, Рудић 6, Глушчевић, Д. Милићевић, Марков, Мандић, Миладиновић, Андрејић, Димитријевић, Настић. Тренер: Пешић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Миљковић, Корени, Теодоровић 1, Лујић, Миловановић, Мијушковић 3, Шарац, Гашић 2, Илић 1, Јаковљевић 2, Карличић, Мишковић 5. Тренер: Ивковић.

The post Звезда декласирала шампиона Србије! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment