Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Деца ометена у развоју гости Црвене звезде

Црвена звезда ће угостити неколико установа за децу ометену у развоју на утакмици осмине финала Омладинске Лиге шампиона, у којој наши бисери дочекују Мидтјиланд на стадиону ФК Вождовац.

Црвена звезда је увек показивала хуманост, а то је случај и сад када је поделила карте различитим установама за децу са посебним потребама, који ће бити гости нашег клуба на утакмици Омладинске Лиге шампиона против Мидтјиланда.

Црвено-бели омладинци ће у среду од 16 часова дочекати данског представника на стадиону ФК Вождовац, а Благојевић, Лукић, Матић и остали наши таленти који куцају на врата првог тима, имаће верну публику у виду деце из установа која ће бити гости Црвене звезде.

Гости нашег клуба биће: Хуманитарна организација “Дечје срце”, Дом за ученике са оштећењем слуха, Прихватилиште за децу Београда, Центар за дневни боравак деце, омладине и одраслих лица ментално-ометених у развоју “Мара”.

Наш клуб ће такође угостити и две основне школе, то су: ОШ “Стефан Немања” и ОШ “Змај Јова Јовановић”.

Црвеној звезди је увек задовољство да показује хуманост и радујемо се томе што ћемо дочекати наше госте. Надамо се да ће уживати, као и да ће наши омладинци тријумфовати и изборити пласман у наредну рунду такмичења.

The post Деца ометена у развоју гости Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment