Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбалФутсал

Футсалери после пенала до четвртфинала Купа Србије

Црвено-бели футсалери успешно су пребродили прву препреку у Купу Србије тријумфом након бољег извођења пенала против Ивањице на Новом Београду – 6:5 (4:4, 2:1).

Пред дерби дуел у Новом Пазару, који би у случају победе изабраницима Милоша Алиловића обезедио прво место на табели пред старт плеј-офа, почело је и такмичење у Купу Србије.

Лидер Друге лиге, КМФ из Ивањице се показао каовеома неугодан противник и умало приредио изненађење. Успели су да доведу утакмицу до пенала, али Звезда је изашла као победник.

Веома ефикасно и узбудљиво прво полувреме. Црвено-беле је предводио капитен Марко Перић, који је постигао хет-трик у првих двадесет минута, а на другој страни се у главној улози нашао Милорад Колаковић, вођа првопласиране екипе друголигашког каравана. Перић је у 11. и 13. минуту донео два гола предности, Колаковић смањио минут касније, да би Перић комплетирао хет-трик у 18.минуту за 3:1. Колаковић је поставио 3:2 у 19.минуту.

Када је Звездина десетка и репрезентативац Страхиња Петров у 32.минуту поново дуплирао предност, очекивало се да до краја црвено-бели неће имати проблема да остваре пролаз у рунду. Међурим, Ивањичани нису мислили тако па су Вукашиновић у 37. и Николић у 38.минуту поравнали резултат и одвели меч на пенале, 4:4.

Пласман међу осам најбољих Звезди су донели Перић и Петров, док је Колаковић био прецизан за Ивањицу.

КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – КМФ ИВАЊИЦА 6:5, после пенала (4:4, 2:1)

Дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица”
Гледалаца: 200
Судије: Бојан Граовац (Рума), Владан Ђермановић (Шабац) и Никола Павловић (Шабац)
Стрелци: 1:0 Перић 11.минут, 2:0 Перић 13.минут, 2:1 М. Колаковић 14.минут, 3:1 Перић 18.минут, 3:2 М. Колаковић 19.минут, 4:2 Петров 32.минут, 4:3 Вукашиновић 37.минут, 4:4 Николић 38. минут
Стрелци из пенала: Перић и Петров (Црвена звезда), М. Колаковић (Ивањица)
Жути картони: Вулић (Црвена звезда), Ђ. Лишанин, Радоњић (Ивањица)
Нагомилавање прекршаја: Црвена звезда 6 (1-5), Ивањица 4 (1-3).
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Маринковић, Б. Поповић, Копања, Стојчевски, Станојевић, Вулић.
КМФ ИВАЊИЦА: ВАРАГИЋ, НИКОЛИЋ, РАДОЊИЋ, ВУКАШИНОВИЋ, М. КОЛАКОВИЋ, Л. Колаковић, Миловановић, Г. Лишанин, Ђ. Лишанин.

Повезане вести

Leave a Comment