Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСпортско Друштво

Честитка „вечитог ривала“

Поводом 75.рођендана Спортског друштва Црвена звезда пристигао је велики број честитки, међу којима је и она од нашег највећег ривала ЈСД Партизан.

Честитку преносимо у целости:

„Поштовани,
Честитајући Вам 75.годишицу оснивања Вашег спортског друштва, уз жеље за здравље и успех Звездиних спортиста, користимo прилику да овим путем искажемo веру да ће традиционално и непролазно ривалство наших спортских друштава бити залог стварања и афирмисања атмосфере уважавања и спортског духа, на добробит српског спорта.“

Срдачно,
ЈСД Партизан

Милорад Вучелић             Милан Обућина
Председник                        Генерални секретар

Челници Спортског друштва Црвена звезда захвалили су се спортском ривалу на честитци:

„Поштована господо,
У име Спортског друштва Црвена звезда и свих из велике црвено-беле породице, најискреније Вам захваљујем на упућеним искреним честиткама поводом рођендана СД Црвена звезда.

Ривалство Црвене звезде и Партизана као стубова српског спорта, обележило је 75 година постојања наших спортских друштава, али и донело бројне успехе југословенског и српског спорта у деценијама за нама.

Зато и у овом тренутку, уз још једном, захвалност на искреним честиткама, изражавам наду да ће наша спортска друштва у годинама и деценијама које долазе, развијати атмосферу спортског духа, уважавања и витештва на спортским теренима. Као највећи амбасадори и симболи српског спорта, имамо обавезу према генерацијама које долазе и расту уз Црвену звезду и Партизан, а из чега ће велику добит имати и српски спорт и друштво у целини!“

Председник Скупштине            Председник Управног одбора    Генерални секретар
проф.др Петар Шкундрић        др Небојша Човић                      Игор Милојевић

The post Честитка „вечитог ривала“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment