Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Реми ватерполиста против Шапца

Црвено-бели су успели да надокнаде минус у последњем кварталу и стигну до бода против Шапца – 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2).

Утакмица је одиграна у оквиру неодиграних утакмиц РЛА1, а које се бодују у Суперлиги. У кругу три клуба из РЛА1 Шабац у Супер лигу улази са 7, Црвена звезда са 5 а Партизан са 4 бода.

Актуелни шампион је први период завршио са два гола разлике (1:3), да би преко Марка Радуловића повисио и на три, 1:4 у раној фази меча. Радовић, Јанковић и Вукићевић су донели изједначење, (4:4).

Иста ситуација и другом полувремену. Шабац је головима Марковића и Николе Радуловића имао „плус 3“ на 5:45 до краја меча. Звезда је заиграча доста агресивније у одбрани, Илић погодио два пута, и имао зицер за трећи, погодио је пречку, а Вељко Танкосић поставио коначних 8:8.

По два пута су погађали Марко Радовић, Милош Вукићевић и Стефан Илић, по једном Марко Јанковић и Вељко Танкосић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ШАБАЦ 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2)

Београд, базен: „25.мај/МГМ“. Гледалаца: Судије: Раковић и Анђелић. Играч више: Црвена звезда 8 (2), Раднички 7 (2). Петерци: Црвена звезда 1 (0).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум, Милојевић, Васин, Илић 2, Радојевић, Јанковић 1, Рађен, Вукићевић 2, Мартиновић, Радовић 2, Иванов, Шулц. Тренер: Игор Милановић

ШАБАЦ: Филиповић, Ераковић, Марковић 3, Репановић, Радуловић 1, Васић 1, Рогач, Илић, Васовић, Вучинић, Матковић, Великић 1, Гавриловић, Радуловић 2. Тренер Мировић

The post Реми ватерполиста против Шапца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment